Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mărginimea Sibiului se pregătește de sărbători cu beculețe noi

Decorul de poveste din Mărginimea Sibiului cu mii de beculețe strălucitoare, îi bucură pe localnicii care acum se mândresc cu peisaje de basm de sărbători.

Iulian Ciurea,

Mărginimea Sibiului, sărbători cu peisaje de poveste [Sursa foto: Comuna Sadu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kilometri de ghirlande luminoase insirate pe ulite, fel de fel de decoratiuni colorate, o cupola uriasa in centru si un brad plin de luminite in piata din centrul comunei. Asa s-au pregatit de sarbatori localnicii din Sadu. In comuna de la poalele Muntilor Cindrel atmosfera este de poveste.

Beculețe strălucitoare de sărbători în Mărginimea Sibiului

„Este mai frumos ca la oras, mai frumos. Asteptam sa colindam. Ne bucuram de aspectul luminos pe care il avem la noi in comuna”, spun localnicii.
Cu mic, cu mare cu masti si la distanta unii de ceilalti, oamenii s-au strans in fata caminului pentru a se bucura de magia sarbatorilor si pentru un selfie care sa ramana in amintire.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Foarte frumos, obiceiuri frumoase parca din ce in ce vine tot mai frumos. Sarbatorile, sarbatorile de iarna mai ales la sat sunt ceva minunat”, spun localnicii.

„Luminitele cu care am impodobit si in acest an centrul comunei trebuie sa se duca in fiecare casa si sa aduca acea caldura sufleteasca de care are nevoie fiecare dintre noi in aceasta perioada”, spune primarul.
Iluminatul festiv din comuna sibiana Sadu va ramane aprins pana la inceputul noului an.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI