Familia este extrem de fericita. Milla Jovovich a anuntat evenimentul, emotionata, pe pagina ei de socializare: "S-a născut Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson. Ştiu că numele e lung, dar familia noastră nu s-a putut hotărî în privinţa prenumelui pe care o să îl poarte".

Actrița a avut o sarcină dificilă si s-a îngrăşat cu peste 22 de kilograme. Iar inainte de aceasta a suferit o depresie pentru ca pierduse o sarcina.

Citeste si: Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Milla Jovovich şi Paul Anderson s-au întâlnit în 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil", şi s-au logodit un an mai târziu. După o scurtă perioadă de separare, cuplul a avut primul copil în 2007, iar doi ani mai tarziu, cei doi s-au căsătorit.

Fost manechin de succes, Milla Jovovich si-a construit o solida cariera in cinematografie incepand cu rolurile din "Al cincilea element" si seria „Resident Evil”, regizata de sotul ei.

Citeste si: Milla Jovovich va naşte o fetiţă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si