Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Minivacanță însângerată pe șosele: 17 oameni și-au pierdut viața

Bilant negru in aceasta minivacanta. 17 oameni au pierit intr-un val de accidente care au insangerat soselele. 3 tineri si-au pierdut viata la Tulcea, dupa ce un sofer a condus cu viteza ametitoare, iar in Maramures o femeie a fost filmata in timp ce sorbea dintr-o sticla de bere, la volan, cu cateva clipe inainte sa provoace prapadul. Atat ea, cat si adolescenta cu care era in masina au murit.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O soferita care a adus moartea pe un drum national din Maramures. Gestul ei inconstient, de a bea la volan, a provocat o nenorocire.

Dupa o depasire neregulamentara, masina ei s-a izbit cu toata puterea de un autoturism ce venea din sens opus. Soferita de 36 de ani si-a pierdut viata. La fel si adolescenta de 14 ani care statea pe locul din fata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Alti 4 oameni au fost raniti. Doua victime au fost descarcerate si sunt in stare grava. Politistii de la Rutiera au descoperit ca soferii nu purtau centuri de siguranta.

Un alt grav accident, incheiat cu 3 tineri morti s-a petrecut pe un drum national in judetul Tulcea. Tot inconstienta a fost cauza.

Martorii spun ca soferul in varsta de 30 de ani care avea permis de doar un an zbura pur si simplu pe sosea.

Intre localitatile Cataloi si Nalbant s-a speriat de o masina care venea de pe celalalt sens, a tras de volan brusc si a intrat intr-un copac.

Dr. Salah Kilu, medic SAJ Constanta: Viteza, neatentie si distractie. 

Un adevarat val de accidente s-au petrecut in aceasta minivacanta pe soselele tarii. 17 oameni si-au pierdut viata si 35 au fost raniti grav.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI