O nuntă neconvențională a avut loc recent în orașul Sankt Petersburg din Rusia. Atât invitații, cât și spectatorii de pe internet au rămas uimiți.

În imaginile de mai jos, ajunse virale pe rețelele sociale, se vede cum mirele folosește relaxat un aparat de tuns pe capul miresei și o lasă complet cheală, potrivit News Yahoo.

Citește și: Mirele a lovit mireasa în cap chiar în ziua nunții. Ce a pățit bărbatul

Ce nu se vede în imagini este că și mireasa a făcut același lucru mai devreme: l-a tuns zero pe partenerul ei de viață.

Ceremonia neobișnuită i-a lăsat fără cuvinte pe invitați, însă mireasa, mirele și prietenii s-au distrat de minune. 

De ce a fost tunsă zero mireasa în timpul nunții?

Nu doar oaspeții au fost șocați de ceea ce se întâmpla, scrie presa rusă, ci și organizatorul petrecerii de nuntă, care se pare că nu știa de astfel de planurile mirilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Mamă, ar fi trebuit să pleci cu un taxi, să nu vezi asta! – a exclamat gazda sărbătorii.

„În cei 14 ani de când organizez nunți, asta nu s-a mai întâmplat niciodată!”, a spus persoana care organizase nunta.

Mireasa este relaxată și bea dintr-un pahar de șampanie în timp ce este tunsă de soț.

După postarea imaginilor pe YouTube și Facebook, internauții s-au întrebat de ce tinerii au decis să facă un lucru atât de neobișnuit și ciudat.

Unii au sugerat că unul dintre tinerii căsătoriți are o boală nemiloasă și va începe un tratament cu chimioterapie, astfel că a decis să scape de păr la nuntă, într-un gest ostentativ.

Un fotograf a făcut lumină în cazul nunții neobișnuite din Sankt-Petersburg

Fotograful de evenimente și călătorii Alexander Belov a vorbit despre asta pe pagina sa de Instagram.

„Permiteți-mi să încep prin a spune că sunt pur și simplu șocat de atâtea comentarii nepotrivite... E atât de multă ură în voi, oameni buni, treziți-vă! Mi-ar plăcea ca oamenii să nu se gândească imediat la ceva rău și aibă o vedere îngustă", a scris Belov.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fotograful a explicat apoi: cel mai important lucru este că cei doi tineri căsătoriți nu sunt bolnavi.

"Sunt oameni strălucitori, creativi, veseli, incredibil de interesanți, spre deosebire de urâcioșii care comentează pe net. Este simplu de ce au făcut asta: pus și simplu așa au vrut, s-au distrat. Cineva a scris corect: părul nu este dinți, va crește din nou. Mulțumesc încă o dată tuturor oamenilor adecvati, respect deosebit celor care au apreciat și susținut acest moment”, a precizat Belov pe rețeaua de socializare.

mireasa tunsa

Mireasa este relaxată și bea dintr-un pahar de șampanie în timp ce este tunsă de soț

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si