Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Momentul șocant în care un tânăr moare chiar sub privirile prietenului său. Filmau un video pentru rețelele de socializare

Sharath Kumar, un indian în vârstă de 23 de ani, s-a stins din viață în urma unui tragic accident care a avut loc în timp ce filma un videoclip pentru contul său de Instagram. Imaginile șocante cu tânărul care a căzut în apă au făcut înconjurul internetului.

Alexandra Costea,

VIDEO. Momentul șocant în care un tânăr moare chiar sub privirile prietenului său. Filmau un video pentru rețelele de socializare

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul în vârstă de 23 de ani a alunecat și a căzut în apă în timp ce se afla la Cascada Arishinagundi din India. Abia o săptămână mai târziu, corpul său a fost găsit de scafandri, căutările fiind îngreunate de condițiile meteo nefavorabile.

Tragedia a avut loc duminică, pe data de 23 iulie 2023, atunci când Kumar se afla într-o excursie la cascada Arishinagundi, împreună cu prietenul său, Gururaj.

Citește și: Jusțiarul de Berceni, atacat în timpul unei misiuni: "Am nevoie urgent de ajutor că sunt pe mașina lui și nu oprește"

În timp ce filma pentru un Insta-story și se afla pe o stâncă de la marginea cascadei, indianul și-a pierdut echilibrul și a fost luat de curenții puternici.

Kumar și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe stâncă

Imediat după ce Kumar a fost înghițit de ape, Gurujar, prietenul său, și cel care a filmat incidentul, s-a deplasat la cea mai apropiată secție de poliție. Potrivit declarației poliției locale, „accidentul a avut loc în jurul orei 15:15, când Gururaj filma un video pentru Instagram.

El realizase deja o fotografie în acel loc, însă părea prea întunecată, așa că a decis să filmeze un al doilea clip.

S-a oprit din nou pe stâncă, dar a alunecat și a căzut accidental în apă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Prietenul său nu avea semnal la telefon și abia la ora 17:00 a ajuns la poliție pentru a raporta ceea ce s-a întâmplat.”

El este Sharath Kumar, tânărul de 23 de ani care a murit sub privirile prietenului său

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO- Moartă la 16 ani din cauza drogurilor. Iubitul fetei a fost reținut

O echipă formată din aproximativ 50 de persoane, inclusiv pompieri, voluntari și experți, a început căutările imediat, însă fără succes.

Demersurile au fost complicate de condițiile meteo dificile, cu ploi abundente înregistrate în zonă. După o săptămână, corpul tânărului a fost găsit la 200 de metri distanță de locul accidentului, într-o stare avansată de descompunere.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„După opt zile lungi, am găsit cadavrul sub o stâncă, în apropierea cascadei. Intensitatea ploii a scăzut în ultimele două zile, ceea ce ne-a ajutat să verificăm fiecare colț din jurul cascadei,” a transmis un membru al echipei de salvare.

Citește și: Închisoare pe viață pentru o americancă obsedată de sfârșitul lumii, care și-a ucis copiii/ ”Știu șigur că, în lumea spiritelor, copiii mei sunt fericiți”

Familia tânărului a primit corpul acestuia după efectuarea autopsiei. Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI