Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Moș Tzancă a împărțit bani și pachete persoanelor mai puțin norocoase

Manelistul Tzancă Uraganu a împărțit pachete cu alimente, dar și bani, persoanelor mai puțin nevoiașe., cu ocazia Crăciunului.

Redactia Stirile Kanal D,

Moș Tzancă a împărțit bani și mâncare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul manelist, Tzancă Uraganu a făcut un cadou neașteptat familiilor nevoiașe din Ploiești, în prag de Crăciun. Artistul a pregătit mai multe pachete cu mâncare, iar când acestea s-au terminat, au curs bancnotele! Peste 100 de oameni s-au adunat la vila manelistului, a transmis Cristina Dorobanțu.

Moș Tzancă a împărțit bani și pachete

Mai bine de o sută de oameni s-au îmbulzit să primească ceva de pomană de la Tzancă Uraganu. În ajun de Crăciun, cântărețul de manele a vrut să facă un cadou nesperat pentru zeci de familii nevoiașe din Ploiești. Artistul a pregătit zeci de pachete cu alimente și a așteptat să le împartă celor veniți în fața porții sale.

"Am pregătit așa câte o pungă, o masă așa pentru fiecare, că mâine este ziua de Crăciun și asta este bucuria mea. Am pregătit acolo o carne de porc, de pui, niște cartofi, pâine, ulei, ce se pune într-un pachet de ăsta pentru oameni nevoiași", a spus Tzancă.

Într-un final, oamenii au intrat în curte, atenți să nu zgârie unul dintre bolizii manelistului, un Lamborghini care costă câteva sute de mii de euro.

"Dacă vă înghesuiți, opresc tot. Vă spun de acum ca să știți. Aveți răbdare că ia toată lumea", a spus Tzancă.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Rând pe rând, fanii cântărețului au primit pachetele cu alimente. Dar cadourile s-au terminat rapid, iar ca să mulțumească pe toată lumea, Tzancă Uraganu a început să împartă bancnote de 100 de lei.

"Câte un pachețel pentru fiecare, le-am mai dat și niște bănuți că am văzut că nu au ajuns pachetele. Au venit mult mai mulți decât m-am așteptat. Am zis că dau numai la copii și la bătrâni și până la urmă am dat la cine a prins.

Poate unii au luat de două ori, ce să le faci, asta e, nu pot să mă supăr pe ei. Crăciun fericit la toată lumea!", a spus Tzancă.

Nu este prima oară când Tzancă Urganu oferă cadouri oamenilor sărmani, în prag de sărbători. În 2021, manelistul a dat porci și bani persoanelor nevoiașe, tot la vila sa din Ploiești.

Citește și: VIDEO- A venit Moș Crăciun. Cei mici au primit cadourile mult visate

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI