Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Naomi Campbell arată impecabil la 53 de ani. Vedeta are o siluetă de invidiat

Cu un corp de invidiat și o frumusețe desăvârșită, Naomi Campbell a strălucit la Săptămâna Modei de la Milano.

Redactia Stirile Kanal D,

Naomi Campbell, senzație la 53 de ani [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dar frumusețea se menține și cu eforturi. La aproape 54 de ani, Naomi Campbell a făcut spectacol la Săptămâna Modei de la Milano! Supermodelul a încheiat show-ul Dolce and Gabanna și a uimit cu silueta ei de invidiat, a transmis Simona Pătruleasa.

Naomi Campbell arată impecabil la 53 de ani

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, Naomi Campbell a uimit cu apariția sa de la Săptămâna Modei. Diva în vârstă de 53 de ani a purtat o ținută feminină, din dantelă, care i-a pus în valoare silueta.

Ținuta a fost completată de o pălărie cu broderii fine, dar și un machiaj impecabil. Supermodelul a încheiat defilarea Dolce and Gabanna și a documentat experiența încă din momentul în care a aterizat de la aeroport.

Casa de modă Dolce Gabbana a prezentat în acest weekend colecția toamnă-iarnă. A dominat negrul, iar ținutele au combinat elemente masculine cu siluete feminine. Piesele cele mai întâlnite pe podium au fost sacoul, smochingurile, dar și lenjeriile din dantelă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De astăzi se dă startul unei noi Săptămâni a Modei, la Paris.

Citește și: VIDEO- Demi Moore și-a șocat publicul cu ultima sa apariție! Cum arată actrița la 61 de ani?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI