Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | NEAM UNIT. Mâncarea fină, afacere de succes pentru Lavinia Maier

Pentru Lavinia Maier, dorul de casă a fost mai puternic decât orice. A stat nu mai puțin de 15 ani în Belgia, a învățat meserie și a adunat bani. S-a întors în orașul natal, Oradea, și a pus pe picioare o afacere înfloritoare. Tânăra a deschis un restaurant exclusivist, care se bazează pe conceptul de „fine dining” și are parte de mulți clienți în căutare de mâncare și servire rafinate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

După 15 ani în Belgia, dorul de casă a fost prea puternic, iar Lavinia Milea s-a hotărât să revină în țară. Dar întoarcerea pe pământul natal nu a fost deloc ușoară.

Lavinia Maier: Nu poți să zici că te simți ca și acasă. Ai impresia ca ti-au ramas prietenii dar deja toata lumea face altceva, acum nu pot sa zic, dar aproape ca si strain esti si aici.

Citeste si: VIDEO| NEAM UNIT. Sibianul care s-a întors din Italia și face bani din flori

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Lavinia a plecat în Belgia când avea doar 20 de ani și a pornit de jos. De la făcut curățenie și spălat vase, prin multă muncă, tânăra a ajuns chef bucătar. A deschis două localuri în regiunea flamandă a Belgiei, dar afacerile nu i-au mers prea bine și a renunțat repede la ele.

Eșecul afacerii din Belgia nu a descurajat-o, însă, pe Lavinia, care a continuat să muncească, să pună ban pe ban și să învețe cât mai multă meserie.

Întoarsă acasă, în România, tânăra s-a pus pe treabă și în scurt timp a deschis un restaurant exclusivist chiar în centrul Oradei. Meniul e plin de rețete românești reinterpretate alături, bineînțeles, de bunătăți tradiționale belgiene.

Lavinia a vrut ca restaurantul să aibă conceptul de fine dining, ceea ce înseamnă calitate ridicată.
Împreună cu mai mulți parteneri financiari, tânăra a investit aproximativ două sute de mii de euro în afacere.

Mai multe despre Lavinia Maier și despre afacerea ei aflați pe 1 Decembrie, într-o ediţie specială a Ştirilor Kanal D.

Citeste si: VIDEO| NEAM UNIT. Alex și-a căutat norocul printre străini, dar tot acasă a cunoscut succesul în afaceri 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI