Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Noapte de coșmar în bloc din cauza mirosului puternic de gaze

Peste o sută de locatari dintr-un bloc cu 10 etaje din Buzău au trăit o noapte de coșmar după ce au simițit miros de gaze în apartamente.

Iulian Ciurea,

Peste 100 de oameni au fost evacuați dintr-un bloc din cauza pericolului de explozie [Sursa foto: PSNews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mirosul puternic de gaze a fost semnalat la un bloc cu zece etaje din cartierul Micro 5 din Buzau. Mai multe echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi au fost mobilizate dupa ce locatarii au sunat la 112 si au anuntat ca simt miros puternic de gaze, atât în apartamente, cât și pe casa scării.

„Dacă stăteam acolo în casă, nu puteai să știi. Mirosea de îți dădeau lacrimile instant.
Au venit la fiecare ușă, au bătut și ne-au dat afară. Ieșiți afară că miroase afară, explozie”, povestesc oamenii.

Peste 100 de oameni au trecut printr-o noapte de coșmar din cauza mirosului de gaze

Forțele de intervenție au bătut la ușile celor 44 de apartamente ale blocului, pentru a-i anunța pe oameni să plece cât mai repede din locuințe. Peste o sută de locatari au fost scoși în fața blocului, mulți dintre ei plecând din casă cu papuci în picioare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„S-a simțit miros de gaze, apoi au venit jandarmii toti, si ne-au evacuat.
Stăteam la televizor și au venit de la pompieri, pe scară, au zis că miroase a benzină”, spun oamenii.

„La locul intervenției s-au delasat două autospeciale. Colegii au constatat un miros de gaz. Am făcut cercetări, în subsol, au evacuat aproximativ 100 de persoane”, spun cei de la ISU.

Noapte de coșmar. Un întreg bloc evacuat și lăsat fără alimentare cu gaze

La fața locului au sosit și echipajele de la Distrigaz Sud, pentru a căuta sursa mirosului înțepător. A fost descoperită o avarie chiar la conducta principală din bloc.

Forțele de ordine au închis alimentarea cu gaze a apartamentelor iar oamenii au fost lăsați să intre în case, după aproape o oră de asteptari infrigurate...

Distrigaz Sud a sistat alimentarea cu gaze a celor 44 de apartamente, până când avaria va fi remediată de o firmă ce urmează să fie contactată de asociația de proprietari.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI