Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noapte electrizantă la Neversea. Ce urmează

A fost o noapte electrizanta pentru 50 de mii de oameni, care au venit la mare special pentru festivalul Neversea. Oameni de toate varstele au dansat de la apus si pana la rasarit pe plaja din Constanta, pe muzica rapperului G-eazy. Iar DJ-ul ATB a facut un spectacol de neuitat pe scena principala.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa noaptea alba, participantii la festival s-au relaxat pe plaja si acum se pregatesc de o noua petrecere.

Au vibrat parca, intr-un suflet, au cantat si au creat o atmosfera unica in prima noapte a festivalului Neversea. 50 de mii de oameni au fost parca hipnotizati de spectacolul facut de ATB. DJ-ul din Germania a reusit, prin mixurile sale, sa-i umple cu energie pe petrecareti.

Cuprinsi de euforie, tinerii care au stat in prima linie la scena spun ca au trait momente unice si au rezonat cu energia transmisa de artisti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Inna a dat startul distracției la Neversea

Si rapperul american G-Eazy a fost primit pe scena neversea cu o energie debordanta. A fost prima lui sosire la noi in tara, iar publicul l-a coplesit cu pofta de petrecere.

Dupa o noapte alba, petrecuta pana in zorii zilei, tinerii s-au odihnit astazi pe plaja din Constanta. La soare, cu marea in fata si-au incarcat bateriile pentru o noua seara.

Iar cine n-a avut stare pe plaja, s-a perindat pe la magazinele cu tinute de festival, instalate direct pe plaja.

In seara aceasta sunt asteptati la Neversea mai multi turisti decat ieri, insa apogeul va fi sambata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI