„Poliția a intrat și în posesia unor imagini care surprind scenele de coșmar. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Noi detalii cu privire la antrenorul de înot din București

El este instructorul de înot acuzat de abuz, după ce o fetiță de 7 ani i-a povestit mamei sale scenele la care ar fi fost supusă.

Tânărul are 20 de ani și antrena, zilnic, grupe de 8-10 copii. Student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, instructorul prezenta încredere în fața părinților, dar și a reprezentanților clubului.
Scenele teribile ar fi avut loc chiar în timpul lecțiilor de înot, în bazinul clubului Dinamo. De față ar fi fost și mama copilei care asista din tribună la cursul de natație, însă micuța ar fi povestit prin ce coșmar a trecut abia când a ajuns acasă. Părinții au alertat imediat autoritățile, iar antrenorul a fost săltat de Poliție.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ar fi surprins abuzul, iar vestea șocantă i-a revoltat pe mulți dintre părinți.
Deși abuzul fetiței în fața mamei și sub privirile altor copii este nu doar revoltător, dar și de neconceput, specialiștii explică ce ar fi putut fi în mintea instructorului acuzat.

Citește și: Înșelătoria prin care o femeie a rămas instant fără economiile strânse într-o viață! Cum au reușit să o păcălească trei bărbați pe care i-a cunoscut pe Facebook

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„El a profitat de faptul că acel copil nu înțelegea ce i se întâmplă. Probabil că mama care era pe marginea bazinului nu înțelegea tot ce se întâmplă acolo”, a explicat Dan Antonescu, expert criminalist.


Conducerea clubului a luat imediat măsuri și a încetat contractul de muncă al instructorului. Cu toate acestea, nu puțini se întreabă cum ajung astfel de indivizi să lucreze îndeaproape cu niște minori.
Instructorul de înot a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit noilor reglementări, individul riscă între 7 și 12 ani de închisoare cu executare. Mai mult, Codul Penal consideră circumstanță agravantă dacă fapta e comisă de o persoană care se ocupă de educarea minorului, iar pedeapsa se majorează cu încă trei ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si