Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Noi detalii șocante în cazul crimei din Kazahstan! Un fost ministru riscă 20 de ani de închisoare

Apar noi informații șocante în cazul crimei care a înfiorat Kazahstanul. Un fost ministru al Economiei riscă 20 de ani de închisoare după ce și-a bătut soția până la moarte.

Redactia Stirile Kanal D,

Crima care a oripilat o țară întreagă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei care a șocat Kazahstanul. Un fost ministru al Economiei riscă 20 de ani de închisoare, după ce și-a ucis în bătaie soția, chiar în restaurantul prietenului său. A apărut și o filmare în care se observă agresiunea. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Crima din Kazahstan- detalii înfiorătoare

Opt ore a durat tortura la care a fost supusă Saltanat Nukenova, soția fostului ministru al Economiei din Kazahstan. Bărbatul și-a bătut fără milă soția chiar în restaurantul vărului său.
Însă, imaginile șocante publicate recent de Curtea Supremă din Kazahstan arată clipele de teroare pe care le-a îndurat femeia. Aceasta a fost trasă de păr și lovită de nenumărate ori cu pumnii și cu picioarele, în mod brutal.

A fost lăsată să zacă apoi ore în șir, inconștientă, până când o rudă i-a descoperit trupul fără viață, a doua zi după bătaia cruntă. Raportul legistului a arătat că un traumatism cerebral a fost cauza principală a morții.

Citește și: Noi detalii cutremurătoare în cazul micuței Danka, fetița de 2 ani găsită fără viață în apropiere de casă. Ce s-a întâmplat cu unul dintre suspecții implicaţi în uciderea minorei?

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

În timpul procesului, fostul ministru al Economiei a declarat că era extrem de gelos și că soția lui era instabilă psihic.

De altfel, în seara fatidică nu era pentru prima dată când acesta o bătea pe Saltanat. Bișimbaev a mai spus că în acea seară amândoi au consumat alcool și că nu și-a dat seama că aceasta s-a lovit la cap în urma căzăturii. A doua zi, când a realizat că femeia nu mai respiră, el a vrut să își acopere urmele. Potrivit datelor din proces, fostul demnitar a cerut ca imaginile camerelor de supraveghere să fie șterse, însă autoritățile au reușit să le recupereze.
Fostul ministrul al Economiei este acuzat de tortură și crimă violentă și riscă până la 20 de ani de închisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI