Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noi imagini cu Radu Mazăre, la instanța supremă

Fostul primar la Constanței, Radu Mazare, a fost adus astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție. El este audiat in dosarul Polaris, in care a primit o condamnare de 9 ani si 10 luni de inchisoare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mandatul de arestare emis în lipsă, anul trecut, pe numele fostului primar al Constanţei Radu Mazăre a fost confirmat, luna trecută, de ÎCCJ.

În acest dosar, cunoscut ca dosarul Polaris, fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat, în 3 mai 2019, la 9 ani şi 10 luni de inchisoare, în dosarul Polaris, decizia nefiind însă definitivă. Radu Mazăre a fost trimis în judecată în 10 decembrie 2015, fiind acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi conflict de interese.

Fostul primar al Constanţei afirma, în primul comunicat transmis după extrădarea din Madagascar, că este mândru de tot ceea ce a făcut în viaţă, că după ce a făcut puşcărie în Madagascar, va supravieţui în puşcăriile din România, dând asigurări că se va descurca onorabil şi demn.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

În opinia sa, modul în care a fost decisă condamnarea sa nu reprezintă justiţie, ci "bătaie de joc" şi sugerează că se va adresa CEDO, subliniind însă că până la o decizie a acestei instanţe va sta în 'închisoare.

"Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!", conchidea el.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI