Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noi investigații în ”casa ororilor”: Un aparat foto și pete noi de sânge au fost găsite în locuința lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dinca a povestit anchetatorilor detalii socante despre cum le-ar fi ucis pe Alexandra si Luiza. In a 10-a zi a cercetarilor de la Caracal, ofiterii DIICOT au descoperit noi pete de singe si un aparat de fotografiat. Probele sunt trimise la Bucuresti pentru expertiza. Insa oamenii nu mai au rabdare. Asteapta raspunsuri in cazul care a declansat un val de emotie. In plus, apar si scandaluri intre avocatii lui Dinca.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

A 10-zi de cercetari la Caracal a adancit controversele. Hainele gasite pe simpul dintre Caracal si Craiova despre care se credea ca sunt ale Luizei, tanara de 18 ani pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, nu aveau nicio legatura cu tanara disparuta inaintea Alexandrei.

Multimea de anchetatori au sigilat podul de la casa lui Gheorghe Dinca si au scotocit curtea in cautarea de noi probe.

Citeste si: Cuvinte dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra: ”Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia”

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Au prelevat probe din curte, din casa dar si din masina si autoutilitara suspectului. DIICOT a anuntat ca verificarile vor continua si zilele urmatoare.

Au aparut dispute inclusiv in tabara avocatilor lui Gheorghe Dinca. Bogdan Alexandru acuza faptul ca s-au facut presiuni asupra lui. Ultima data cand si-a vazut clientul a fost martea trecuta, iar de atunci a aflat despre noile declaratii ale lui Dinca doar din presa.

Citeste si: Cazul Caracal! Telefonul de pe care a fost sunată mama Alexandrei, folosit în tranzacții online! Utilizatorul, un tânăr din Craiova

In familia Luizei, lacrimile curg incontinuu. Inima rudelor e incarcata de durere dar speranta lor e vie.

Familia Melencu asteapta un raspuns de la DIICOT dupa ce a cerut sa afle date concrete despre ce s-a intamplat in casa ororilor.

Citeste si: Podul lui Gheorghe Dincă a fost sigilat pentru verificări

In a 10-a zi de cercetari, la casa lui Gheorghe Dinca a venit o armata de anchetatori. Politistii si procurorii au sigilat podul casei dupa ce au ridicat probe de acolo.
Au mers si la locul indicat de o femeie care a anuntat ca a vazut haine in apropierea locului unde cu o zi inainte se cauta in lanul de floarea soarelui telefonul Luizei,asa cum le spusese anchetatorilor Dinca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI