Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Nouă ipoteză în cazul Anei, femeia ucisă lângă Lacul Morii. Ar fi fost atacată de câini de luptă

O ipoteză șocantă se conturează în cazul morții terifiante a femeii care a căzut pradă unei haite de câini lângă Lacul Morii din Capitală. Martorii, dar și autoritățile vorbesc despre câini de luptă lăsați liberi să atace de indivizi care îi cresc ilegal.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noi detalii în cazul femeii ucise de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii. Femeia ar fi fost defapt atacată de câini de luptă, antrenați să omoare, lăsați liberi de stăpâni.

Ar fi fost ucisă de câini antrenați pentru asta

Ana Oros a fost atacată sâmbătă dimineață de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Mori din Bucureștii. Un bărbat a văzut de la distanță cum femeia era atacată de câini. El a sunat la 112, însă echipajul medical ajuns nu a putut decât să constate decesul. 

Citește și: VIDEO| Destăinuirile Anei Oros după ce anul trecut a fost atacată de câini. Femeia a povestit cum a scăpat atunci cu viață

Acesta susține că oamenii își lasă câinii de luptă liberi pe stradă, fără nicio problemă, în ciuda faptului că și copiii se plimbă prin acea zonă, neștiind de pericolele la care se expun.

Ce au stabilit medicii legiști

"A murit un om la cateva sute de metri de casa mea. O femeie făcea jogging și a murit. A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii, pe unde bunicul își plimbă nepotul să vadă capre și rațe. A murit sfașiată de câini. A murit sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi. Care oameni? Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina.

În ultimii cinci ani am mers destul de des pe acolo. Și ziua și noaptea. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi. Poate am avut noroc.
Si jegurile alea, alături de celelalte jeguri numite autorități, nu vor avea nicio problemă. Publicitate", a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, a transmis un mesaj emoționant

În plus, ASPA a confirmat faptul că patrupezii nu sunt câini maidanezi, ci sunt câini lăsați pe stradă de către stăpâni. 

Citește și: Soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, a transmis un mesaj emoționant

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Legiștii au stabilit că Ana Oros avea multiple mușcături pe tot corpul, secționarea arterei femurale fiind principala cauză a decesului. Procurorii Serviciului Omoruri din capitală anchetează moartea femeii. Au fost prelevate deja probe de mai mulți câini- să arate care dintre ei au sfâșiat-o.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI