Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "Nu aveam nimic pe dedesubt". Actrița Sharon Stone, dezvăluiri despre scena interogatoriului din Basic Instinct

Actrița americană Sharon Stone, ajunsă la vârsta de 65 de ani, a acordat recent un interviu pentru CNN în care a făcut mai mult dezvăluiri legate de cariera ei, inclusiv despre modul în care l-a convins pe Michael Douglas că este partenera ideală pentru rolul principal din "Basic Instinct".

Sorin Negru,

Sharon Stone, dezvăluiri despre Basic Instinct în interviul acordat CNN 

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sharon Stone își amintește că a purtat doar un top transparent și „nimic pe sub el” la audițiile date pentru filmul în care juca alături de Michael Douglas.

Citește și: Sharon Stone, ședință foto incendiară la Veneția

Frumusețea de la Hollywood spune că a făcut o alegere îndrăzneață în materie de modă pentru audițiile de la Basic Instinct, pentru a demonstra că nu se teme să facă scene de nud complet în filmul devenit iconic între timp.

Sharon Stone „nu a purtat nimic” sub o rochie „foarte transparentă” pentru audiția ei Basic Instinct pentru a „demonstra” că se simte confortabil cu nuditatea, scrie Daily Star.

Este  tocmai „acea scenă” care a făcut-o pe frumoasa actriță să devină simbolul sexual peste noapte, deși era necunoscută înainte de asta.

Scena finală din filmul Basic Instinct diferă de scena de la audiții

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum l-a convins Sharon Stone pe Michael Douglas că e perfectă pentru Basic Instinct

Sharon Stone, în vârstă de 65 de ani, era necunoscută la momentul producerii thrillerului erotic din 1992, dar câteva luni mai târziu actrița s-a impus ca o senzație de la Hollywood.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu a fost totul simplu să obțină rolul de femeie fatală din Basic Instinct, iar actrița a trebuit să demonstreze liderului filmului Michael Douglas că se simte „confortabil cu nuditatea”.

Regizorul Paul Verhoeven i-a spus lui Stone să sporească erotismul din scenă. „Paul a spus: „Ei bine, va trebui să-i demonstrezi cumva că ești confortabil cu nuditatea””, a dezvăluit Sharon pentru CNN joia trecută (27 iulie).

Ea a adăugat: „Și așa am cumpărat această bluză foarte transparentă, aproape nudă, și nu am purtat nimic sub ea"

După ce a refuzat alte 14 femei la audiția inițială, Michael Douglas a fost reticent deoarece Sharon Stone nu era un nume suficient de mare, dar a acceptat să facă un test cu ea.

„Și așa că la jumătatea testului, tocmai mi-am scos jacheta în mijlocul scenei. L-am văzut pe Michael, uită-te la mine, apoi uită-te la Paul (regizorul filmului), cu o privire de genul: „Ia-o, e bună”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În ciuda faptului că era îngrijorat inițial să joace alături de o începătoare de la Hollywood, Michael Douglas s-a răzgândit rapid.

„Testul a mers foarte bine. Și am primit slujba, a spus Sharon.

După ce scena a fost filmată, Sharon Stone l-a pălmuit pe regizor peste față, s-a dus la mașina ei și și-a sunat avocatul, a scris ea în cartea de memorii din 2021, „Frumusețea de a trăi de două ori”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI