Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "Nu vreau să intru într-o relație cu tine" Între două nu te plouă, dar nici bine nu e. Patrick a ales femeia pe care o vrea: "Este genul meu "

După o perioadă în care s-a aflat între două opțiuni, Patrick se pare că a făcut marea alegere. Concurentul s-a decis pe cine vrea, a spus răspicat alegerea, iar apoi s-a aruncat în brațele celeilalte, într-un dans.

Elena Tasca,

Între două nu te plouă, dar nici bine nu îi e

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ca niciodată, Patrick este hotărât în ceea ce își dorește. După lungi nelămuriri și după "bătălia" dusă în a-și da seama dacă o vrea pe Teodora sau pe Alexandra, concurentul a luat o decizie. 

Patrick a ales: o vrea pe Teodora. Alexandra spune că înțelege, apoi îl invită la dans

Patrick le vede pe Teodora și Alexandra, cele care vor să îl cucerească, vorbind și pare că le cere explicații. Teodora nu îi spune ce vorbește cu Alexandra, dar ridică semne de întrebare începând să râdă.

Patrick: Teodora, Alexandra, ce tot șușotiți acolo?

Teodora: Nu s-a întâmplat nimic!

Observând acțiunile lui Patrick, Julia intervine și îi explică concurentului că Teodora ar vrrea atenție exclusivă din partea lui.

Pentru prima dată, Patrick pare mai hotărât ca niciodată și mărturisește ferm că alegerea lui este Teodora, fiind genul său.

Citește și: VIDEO „Tu ai «treabă» cu fratele tău vitreg” Roberta, acuzație extrem de gravă la adresa Rebeccăi! Toți concurenții sunt șocați

Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia: Mă gândesc că Teodora își dorește exclusivitate din partea ta, iar tu continui joculețele cu Alexandra.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tulburătoare din spatele dispariției unui băiat de 13 ani, în 2012. Adevărul complet a ieșit abia acum la lumină- antena3.ro

Patrick: Eu am ales-o pe Teodora, deci clar Teodora se încadrează și este mai aproape de genul meu. Adică nu mai aproape, este genul meu de femeie.

Teodora mărturisește că ar avea anumite stări dacă ea și cu Patrick ar forma un cuplu în casă, în prezența Alexandrei. Cu toate acestea, Robi intervine și declară că nu o crede, ba mai mult, că Teodora nu ar simți, sub nicio formă, că Alexandra este o amenințare în drumul ei către a-l cuceri pe Patrick.

Teodora: Nu știu. Dacă mi-aș face, ipotetic, relație cu el aici în casă și ar fi Alexandra și pentru mine ar fi...

Robi: Teodora, eu sunt 100% sigur, fără niciu dubiu, că nu vezi nicio concurență în Alexandra. Poți să zici ce vrei tu.

Iar Patrick a dorit să își consolideze ideea. După ce a rostit răspicat că Teodora este alegerea lui, fiind o femeie care îi îndeplinește toate așteptările, Patrick i-a subliniat Alexandrei că nu își dorește o relație cu ea.

Citește și: VIDEO "Nu te uita urât că mă ia tensiunea" Robi și Antoni, scandal de proporții în "Casa Iubirii". Rebecca intervine și își apără iubitul, dar fără rezultat "Ai tupeu"

Patrick și Alexandra

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea tulburătoare din spatele dispariției unui băiat de 13 ani, în 2012. Adevărul complet a ieșit abia acum la lumină- antena3.ro

Patrick: Da, frate. Nu vreau să intru într-o relație cu tine.

Alexandra: Ok. Asta am înțeles. 

În ciuda faptului că Patrick i-a zis că nu vrea o relație cu ea, Alexandra continuă drumul către el. Concurenta s-a cerut în casa băieților, iar Patrick pare că a uitat ce a spus cu puțin timp înainte. Cei doi au dansat împreună, sub privirile Teodorei.

Pentru a afla ce va face Patrick în continuare, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI