A sunat la 112 și i-a spus operatorului că vrea să meargă la toaletă

Bătrâna în vârstă de 79 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență Mavromati din Botoșani cu o fractură de femur și a fost internată temporar, după ce a fost testată anti-Covid, potrivit publicației locale Monitorul de Botoșani.

Femeia a rămas singur și a vrut să meargă la toaletă.

A strigat după o asistentă, însă nu a primit niciun răspuns. A sunat apoi la 112 și i-a spus operatorului ce problemă are. 

Citeste si: Un bărbat a sunat de 22.456 de ori la 112

Reprezentanții STS au luat legătura cu medicii la Spitalul din Botoșani

„Femeia a apelat serviciul 112 şi a precizat că ar avea piciorul luxat şi nu se ocupa nimeni de ea. A spus că era internată singură într-un salon, nu se poate deplasa şi dorea să meargă la toaletă, iar nimeni nu o băga în seamă”, a declarat un dispecer din cadrul serviciului de urgenţă, potrivit digi24.ro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În schimb, conducerea Spitalului Județean Botoșani nu a făcut niciun comentariu legat de acest caz. Au prezentat în schimb fișa pacientei. 

Citeste si: VIDEO| Situație fără precedent într-un magazin din Craiova. Un bătrân a murit în timp ce se afla la coadă la pui

”Pacienta s-a prezentat în Urgenţe la ora 02.22, cu o fractură complexă la nivelul femurului, care necesita internarea pe secţia de ortopedie şi operaţie.

Potrivit protocoalelor, peste 20 de minute aceasta a fost investigată în urgenţă, unde i s-au făcut radiografii şi i s-au luat analize specifice. I-au fost administrate o serie de calmante, din cauza durerilor pe care le avea de la fractură.

Citeste si: O fetiță de nouă ani a uimit autoritățile, după ce a găsit un portofel. Dialogul cu operatorii de la 112 este impresionant

Peste o oră de la prezentare, la 03.24, aceasta a fost evaluată din nou şi i-a fost făcut şi testul Covid, pentru că era nevoie de internare. La ora 06.17 femeia a fost internată pe secţia Oftalmologie, care este o secţie tampon, pentru cazurile care necesită internare, până la sosirea rezultatului testului Covid”, au fost declarațiile oferite de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Botoşani, Ioan Asaftei, citat de Monitorul de Botoşani.

VIDEO- Urmărește declarațiile făcute de Monica Adascăliței, directorul DSP Botoșani: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si