Un nou serial turcesc bazat pe o poveste reală va fi difuzat începând din această seară, aici, la Kanal D. Povsetea serialului "O dragoste" pune accent pe legăturile indestructibile de familie, dar și provocările prin care trec îndrăgostiții ce provin din lumi difrite, a transmis Cristina Dorobanțu.

"O dragoste", astăzi, de la ora 20:00, doar pe Kanal D

Producția "O dragoste" spune povestea unei tinere dintr-o familie modernă care, în ciuda opoziției familiei sale, se căsătorește cu un băiat dintr-o familie conservatoare.

Mariajul lor dă naștere unor situații și provocări greu de gestionat.

Inspirația pentru personajul principal, Doga,este o tânără care face parte dintr-una dintre cele mai puternice familii din Turcia, al cărei nume a rămas confidențial. Personajul este interpretat magistral de frumoasa Sıla Türkoğlu.

„Când am primit scenariul mi-am dorit să fiu parte din această producție. Spune două povești la extreme, dar sunt convinsă că oamenii vor înțelege mesajul pe care vrem să îl transmitem și vor iubi personajele", a declarat Sıla Türkoğlu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Serialul a fost filmat în Istanbul și reunește o distribuție de excepție, multe dintre numele de pe afiș fiind deja cunoscute publicului din România, printre care frumoasa Evrim Alasya, chipesul actor Barış Kılıç sau

pe Mujde Uzman.

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 20:00, o nouă poveste extraordinară despre puterea iubirii și lupta între generații, “O dragoste”, la Kanal D.

Citește și: VIDEO- Filmul "Oppenheimer", triumfător la premiile Bafta. Pelicula a obținut 7 trofee


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si