Furtul din judetul Timis a avut un ecou dezastruos in fabrica. 500 de angajati, barbati si femei, au ramas acum fara un loc de munca, dupa ce compania germana care se ocupa cu fabricarea componentelor auto si-a inchis portile.

Printr-un comunicat de presa, reprezentantii companiei au anuntat ca inchid firma din Remetea din cauza numeroaselor furturi din partea angajatilor. Lipsa unor utilaje si a matritelor Lamborghini in valoare de 200.000

de euro au dus la nemultumirea unor straini care au renuntat la contractele cu Romania. 

Citeste si: VIDEO| JAF surprins pe camere la Brăila! Doi hoți au sustras 500.000 de lei din mașina unui om de afaceri!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Lipsa matritzelor a fost observata de coordonatorii de proiecte, care au anuntat imediat autoritatile.

La scurt timp dupa ce matritele Lamborghini au fost furate cu ajutorul unor masini de gunoi, ele au fost descoperite la acest centru de fier vechi de catre anchetatori. 4 angajati si au recunoscut vina, ba mai mult sunt cercwetati pentru furt calificat.

Citeste si: Tânăr căutat după ce, fiind reţinut pentru mai multe furturi, a evadat din sediul Poliţiei

Salariatii sustin ca realiatatea este alta.

Sorin Culda, fost angajat: E o bataie la adresa angajatilor care au ramas fara un loc de munca. Reprezentantii firmei sustin ca din cauza furtului din partea angajatilor nu au putut livra amrfa de calitate. Nimic mai fals. Clientul nu era multumit deoarece noi livram materie prima de proasta calitate.

In plus, salariatii s-au aratat nemultumiti dupa ce s-au trezit peste noapte fara un loc de munca, dar si cu doar 3 salarii compensatorii in loc de 6, asa cum prevede contractul colectiv de munca.

In prezent, pe rolul instantei se afla un proces initiat de o parte dintre angajatii nemultumiti de neacordarea banilor, dar si o ancheta penala pentru furt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si