Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O mașină a explodat la granița dintre SUA și Canada. Doi oameni au murit pe loc

Un autovehicul a forțat punctul de trecere de la Cascada Niagara și a explodat după ce s-a izbit de cabina vameșilor. În urma impactului, doi oameni au murit pe loc.

Redactia Stirile Kanal D,

Alertă la granița SUA-Canada [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Alertă maximă la granița dintre Statele Unite și Canada, după ce un vehicul a forțat cu toată viteza punctul de trecere de la Cascada Niagara. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care mașina zboară prin aer și explodează după ce se izbește de cabina vameșilor. Doi oameni au murit pe loc. FBI a investigat inițial incidentul drept un atentat terorist. Vă avertizăm că materialul care urmează conține imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Mașină explodată la granița dintre SUA și Canada. Doi morți în urma impactului

Autovehiculul a zburat pur și simplu peste granița dintre Statele Unite și Canada, aproape de Cascada Niagara.

În plină viteză, s-a izbit de cabina vamală și a explodat. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum mașina, care venea dinspre partea americană, accelerează imediat ce trece punctul de frontieră, plonjează prin aer și apoi izbucnește incendiul.
„Pe la ora 11:23 am auzit un sunet afară ca o bombă. Toată lumea s-a repezit la fereastră pentru a vedea ce se întâmplă. Era un vehicul, de dimensiuni medii, pe care l-am văzut cuprins de flăcări, fum gros”, a declarat unul dintre localnici.

Citește și: Noi detalii în cazul Crevedia. Ionuț Doldurea, unul dintre patronii stației GPL de la Crevedia, face acuzații grave: ,,Când am ajuns la Crevedia era un haos, oamenii nu erau evacuați”

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Inițial, autoritățile au tratat incidentul drept un act terorist.
„Este evident o situație extrem de serioasă la Cascada Niagara. A existat o explozie a unui vehicul pe Rainbow Bridge. 4 căi de trecere au fost închise traficului”, a explicat Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei.


FBI s-a implicat în investigarea cazului, alături de anchetatori din ambele țări.
Ulterior s-a descoperit că mașina care a fortat granița este o marcă de lux. În interior se afla un cuplu, parese din statul New York și care a mers la un casino în America. Cei doi, soț și soție, au murit pe loc. Vameșul de la punctul de control a fost rănit. Anchetatorii, care cred că șoferul a apăsat pedala de accelerație până la podea, spun că principala cauză a incidentului ar fi neglijența celui de la volan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI