Piesa artistei Cat Sonnya pare să fi avut mare priză la public. Peste 230 de mii de oameni au ascultat-o și aproape șapte mii de persoane au apreciat-o pe YouTube. Nu aceleași cuvinte de laudă vin din partea specialiștilor, care consideră nepotrivite versurile și spun că melodia promovează metoda de racolare loverboy.

Melodia care a pus românii pe jar

Roxana Dumitrache, sociolog a explicat că: „Este o invitație la abuz, din păcate! O invitație la absenteism, la a renunța la cursuri.

Vorbim despre un context global, în care fetele, femeile sunt victime! Victime ale abuzului, ale torturii psihice, ale violenței domestice și în acest caz, victimele proxenetismului”.

Citește și: A murit un nume de legendă al muzicii rock. Cine a fost Rita Lee

Îndemnurile cântăreței au ajuns și la urechile psihologului criminalist Tudorel Butoi.

„Fetele sunt lipsite de orice fel de grijă, în față le așteaptă un noian de fericire și iubire, fără să știe că în realitate le așteaptă: Unde muncesc? Din ce câștig? Rămân gravidă? Unde locuiesc? Pe toate bulevardele vor fi pedofili, cămătari, infractori, spărgători, în plasa cărora vin fetițele din melodia asta. Și-au pus fustițe, se îmbracă provocator”, a declarat Tudorel Butoi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Mălina Mureșan, melodie pentru persoanele diagnosticate cu Alzheimer

În doar o săptămână, piesa a ajuns cunoscută pe toate rețelele de socializare. Părinții ne-au semnalat mesajul din spatele melodiei și au tras un semnal de alarmă, dezarmați de faptul că nu le pot controla copiilor activitatea de pe internet.

Părerile sunt împărțite în cazul noului cântec. Ce a transmis tatăl artistei

„Foarte urât! Nu se poate așa ceva! Orice... toate prostiile le spun, ceva bun nu spun nimic! Și ce e de făcut, copiii tot ascultă! Ascultă! Pe ascuns, pe ascuns! Nu mai sunt controlați”, a spus un părinte.

Sonnya este încă minoră, iar de cariera ei are grijă momentan tatăl. Bărbatul nu vede nimic greșit în mesajul piesei, despre care recunoaște că l-ar fi gândit chiar fiica sa.

Citește și: Florian Rus, invitatul lui Cosmin Cernat, duminica aceasta, de la ora 12:00, la emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls “Aștept să mă surprindă viață și …intuiția!”

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Mesajul melodiei... este o simplă melodie.

Mesajul, dacă citim cu atenție titlul fără să ascultăm melodia, se adresează fetelor care, la o anumită vârstă și nouă ni s-a întâmplat să ne îndrăgostim de cine nu trebuie! Dacă mă gândesc la prima strofă se referă la copiii care chiulesc, asta este realitatea. Când revenim la refren, Sonnya descurajează chiulitul de la școală, îndrăgostitul de cine nu trebuie”, a explicat tatăl artistei.

Citește și: VIDEO- Dayana, din culisele succesului

Zeci de femei şi adolescente sunt înregistrate lunar de autoritățile române ca victime ale unui caz de trafic de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si