Close sidebar
Close sidebar

Video. O profesoara celebra a murit in timpul unei emisiuni, iar prezentatorii au crezut ca se preface

O profesoara cu o cariera admirata de milioane de oameni a murit in timpul unei emisiuni in direct din India, la cateva minute dupa ce a povestit despre cum i-ar placea sa moara. Prezentatorii au crezut ca femeia se preface, insa au intrerupt transmisia dupa cateva secunde.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Profesoara Rita Jitendra, in varsta de 86 de ani, s-a bucurat de o cariera stralucita si a fost foarte apreciata in India. In timp ce se afla intr-o emisiune matinala care se transmitea in direct, luni, doamna profesoara a povestit ca moartea perfecta pentru ea ar fi in timp ce munceste, ca si fostul presedinte Abdul Kalam.

Dupa doar cateva minute, chiar in mijlocul unei propozitii, Rita si-a dat ochii peste cap si si-a pierdut cunostinta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Prezentatorii emisiunii au crezut initial ca femeia se preface, asa ca adurat cateva secunde pana sa realizeze ca este o situatie grava si sa intrerupa transmisia. Doamna profesoara a fost dusa de urgenta la spital, insa medicii au constatat in scurt timp decesul, care se pare ca a survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator.

Rita Jitendra a fost profesor, artist, scriitor si activist, iar cariera ei a fost apreciata de foarte multi oameni, din toate mediile sociale ale Indiei.

sursa: devdiscovers.com

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI