Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | O speranta ca sistemul sanitar din tara noastra are o sansa de supravietuire vine din judetul Brasov. Cum arata spitalul din Sacele?

Dupa o vizita la spitalul municipal din Sacele, Sorina Pintea a ramas fara cuvinte cand a vazut curatenie luna, aparatura moderna, dar si personal medical dornic sa munceasca.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sorina Pintea a ramas placut impresionata de felul in care arata spitalul municipal din Sacele. Cabinetele medicilor, saloanele pacientilor si salile de operatii arata impecabil

Citeste si: VIDEO| Pelerinaj inainte de Paste la Sibiu. Credinciosii se roaga zilele acestea la doua icoane aduse de pe Muntele Athos

"Sunt foarte, foarte placut impresionata. Am vazut aparatura pe care nu am vazut-o in spitalele judetene, la modul foarte serios. Deci e incredibil. Asa imi doresc sa arate toate spitalele. Deci asa imi doresc sa arate", a declarat ministrul.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Spitalul municipal din Sacele a avut o istorie zbuciumata. A fost inchis in urma cu opt ani, iar autoritatile locale s-au chinuit mai bine de un an ca sa il redeschida, dar si sa il aduca la standarde europene. Costurile uriase au fost suportate din bugetul primariei.

"Inchiderea acestui spital s-a dovedit a fi o decizie pripita. Uite functioneaza, sunt medici aici, mi se pare remarcabil", a mai spus Sorina Pintea.

Citeste si: Warren Adler, autorul romanului "Războiul familiei Roze", a murit la vârsta de 91 de ani

Pentru ca este nevoie in continuare de aparatura medicala, conducerea spitalului a cerut ajutorul ministrului Sanatatii

Spitalul care are 120 de angajati deserveste peste 70 de mii de persoane. Aici exista linii de garda pentru interne si pediatrie cu spitalizare continua. Alte 30 de specialitati functioneaza cu spitalizare de zi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI