Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | O tânără de 28 de ani a murit strivită de ATV! Totul s-a petrecut în timpul unui concurs organizat la Cluj!

Sfârșit tragic pentru o tânără de 28 de ani care a participat la concursul Hunt The Wolf 2019, una dintre cele mai cunoscute curse de ATV-uri din Europa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata a murit în timpul competiției, fiind strivită de un ATV.

Citeste si: Cum au fost pedepsiți taximetriștii care l-au bătut pe tânărul de 19 ani!

Tânăra a concurat la categoria crossover pentru Marea Britanie. La un moment dat, ATV-ul pe care stătea s-a răsturnat, iar ulterior acesta a căzut peste ea. "Pur şi simplu a fost strivită de ATV. An şi an la rând, aceeaşi proasta organizare a competiţiei! A fost o pantă grea, la categoria crossover. Acea fată a coborat panta înclinată aproape 75 grade... ATV-ul s-a răsturnat, ea a fost aruncată pe pantă în jos, iar ATV-ul a căzut peste ea. Pur şi simplu, a fost strivită de ATV.", a explicat Ionuț Georgescu, un martor, care a participat în anii trecuți la concurs.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Katie Amelia Hodgson avea 24 de ani, iar ea a participat şi anii trecuţi la cursele de ATV-uri organizate tot în ţara noastră.

Ieri, însă, fata a fost ucisă de propria pasiune.

Citeste si: Faimoșii de la Exatlon au ”fugit” în Portugalia la Campionatele Mondiale de Kempo! ”Mergem la bătaie”

După tragedie, organizatorii au decis să anuleze competiţia la care participau concurenţi din 16 state. Probele care ar fi trebuit să se desfăşoare azi şi mâine au fost anulate.

"Întreaga echipă britanică o să-i simtă lipsa lui Katie.

Prietenii, colegii şi toţi cei care au cunoscut-o îi vor simţi lipsa. Katie a murit făcând ceea ce-i place", a spus cu vocea tremurândă un reprezentat al echipei britanice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI