Păi nimeni nu-mi spune nimic fir-ar al dracu să fie că mă apucă spumele și dracii și mi vine să...dă-o dracu de treabă! De-o lună jumate aștept fir-ar al dracu de permis și nu-mi spune nimeni nimic?! Dar nu se poate așa ceva!, a explodat un bărbat la ghișeul de permise.

Românii, de la un ghișeu la altul

Bărbatul a simțit că-i fuge pământul de sub picioare în fața ghișeelor de la permise.

I-a expirat documentul și de câteva săptămâni e plimbat de la o instituție la alta de nu mai știe pe ce drumuri să o apuce.

- Vă rog să vă liniștiți!

- Cum dracu să mă liniștesc că de o lună jumătate vin... am venit de 3 ori și nimeni nu spune...mă mai luați și la mișto că s-a blocat! Unde?! Spuneți-mi unde să mă duc dracu să-l deblochez!

După 20 de ani trăiți în Italia, bărbatul ne mărturisește că i se pare ireal câte piedici poate să-i pună birocrația aici.

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți

Bătaie de joc... s-au blocat actele, nu știm unde sunt, mergeți la ghișeul 15, mergeți la dracu să vă mânânce, domnule da chiar așa nu e nimeni în stare să-mi zică unde este permisul meu de conducere?! Am făcut prostia de a mă întoarce înapoi în România.

Veniți în România că e bine... al dracu de Românie...

Şapte din zece români își petrec o zi din concediul anual la cozi la ghişeele statului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Am luat o zi de concediu pentru că aici nu se rezolvă în 2 ore, învoiește-mă șefule că vin în 2 ore, aici te înarmezi cu răbdare și cu speranța că vei reuși într-o zi. Că mulți vin aici și le zic păi îți mai trebuie o ștampilă de la circa financiară...

Dosarul cu șină e sfânt

Iar opt din aceşti zece oameni nu reuşesc să-şi rezolve problema pe care o au din prima. Sunt datele Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, confirmate și de acest bărbat care se chinuie să-și înmatriculeze o mașină.

Cică se așteaptă iar 10 zile până-ți dă talonul și numerele... e un pic greoi așa, dar dacă asta e legea ne supunem și plecăm de acasă cu speranță și cu o cruce mare că vom rezolva într-o zi!

N-am găsit un loc mai aproape am găsit tocmai prin octombrie, ori eu trebuie să rezolv repede că nu pot să mă învoiesc în fiecare lună de la serviciu

Platformele online le-ar putea ușura munca oamenilor. În realitate, însă, în țara cu cea mai mare viteză la internet, instituțiile sunt repetente la digitalizare.

Numărul de solicitări formulate la ghișeu este în continuare mult mai ridicat față de cel al solicitărilor formulate online, a declarat Alexandru Apetrei, șeful serviciului de înmatriculări.

Mergem mai departe la Direcția de Taxe și Impozite unde nemulțumirile se țin lanț.

Dosarul cu șină e sfânt și aici!

Un sistem cretin...și învechit, au modernizat o clădire veche, se poartă frumos ce-i drept, dar să mă întrebi de 20 de ori ce număr am la buletin când eu sunt înregistrat fiscal de zeci de ani aici?! O tâmpenie!

- Aveți o mașină?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- Da...

- Să aveți buletinul chitanța, aici aveți fomularele pe care trebuie să le completați și vă dau număr de ordine.

- Am mai fost și ieri și n-am avut actele de vânzare-cumpărare care ele există aici și a trebuit să plec și să mai vin încă o zi astăzi

Ca să scape oamenii de acest chin, autoritățile vor să implementeze conceptul OneApp, o aplicație online în care cetățenii să poată utiliza o singură platformă indiferent de instituția de care au nevoie. Momentan însă aceasta este doar o propunere, rămâne de văzut dacă în final se va și materializa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si