,,Următorul nostru invitat vine în platoul Kanal D numai cu "Gânduri Bune". Atât pentru noi cât și pentru cei care ne privesc și care pot afla mai multe despre ele, chiar de la cea care le gândește: nimeni alta decât Octavia Geamănu. Jurnalista a renunțat la lumina reflectoarelor pentru a se dedica proiectului ei de suflet: un podcast cu și despre oameni.

Dar mai multe aflăm chiar de la ea. Bine ai venit, Octavia!'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Secretele unei căsnicii durabile

Octavia: Într-adevăr, am venit la voi cu gânduri bune, dar să știi că n-am renunțat! E doar așa o pauză temporară, pentru că îmi doresc ca la un moment dat să revin.

Cristina: Cum este în spatele micului ecran?

Octavia: Întotdeauna am spus că de fapt ce este cel mai important pentru o femeie, este ceea ce face ea în interiorul case ei, între pereții casei, dincolo de viața pe care o are în exterior. Pentru că atunci când ai copil soț, casă, familie, și tot ce presupune viața asta, dinamica vieții este destul de, destul de avansată, pentru că mă și gândeam la un moment dat, că orice femeie care stă acasă, ar trebui să beneficieze de un fel de indemnizație pentru cât are de făcut și dacă ar fi să fie plătită pentru câte face într-o zi, cu siguranță că ar câștiga mai mult decât câștigă un bărbat.

Cristina: Dar nu simți că renunți la tine, stând acasă?

Octavia: Da păi uite de aici s-a și născut podcastul meu ,,Gânduri bune'', pentru că la un moment dat, după despărțirea mea de televiziune sau pauză, trecuseră vreo trei săptămâni, timp în care am consumat cam tot ce aveam de consumat. Am zis inițial că vreau o pauză foarte lungă, și după trei săptămâni în care m-am întâlnit cu toate prietenele, am ieșit la plimbări, am fost în vacanțe, am zis ok și eu acum ce fac? Pentru că 18 ani am fost obișnuită să am o

activitate, să fac ceva, eu nu sunt făcută să stau acasă ce fac și atunci am zis Doamne dă un semn! Și acest semn a fost apariția podcasului ,,Gânduri bune'', care luna viitoare în aprilie împlinește un an.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Mă bucur că el merge exact în direcția în care mi-am dorit eu să meargă. S-a născut din ,,Gânduri bune''. Inițial era o perioadă în care lucram la o carte, spun lucram pentru că între timp sunt puțin în pană de inspirație, dacă ai vreun cric în mașină trebuie să mi-l dai și așa se numește cartea pe care la un moment dat o să o închei ,,Gânduri bune'' și am zis că îmi doresc să meargă în această direcție, din dorința de a le mulțumi într-un fel celor care au fost alături în tot acest timp.

Cum aș putea să le mulțumesc? Bun, printr-un podcast prin care să le ofer informații, care să le fie utile și să fie un pic altfel în momentul în care oamenii se uită la podcast și seara pun capul pe pernă, să simtă că nu și-au pierdut timpul, ceea ce e foarte important pentru mine și doi că au ajuns să-și pună niște întrebări, ori să primească niște confirmări asupra unor situații despre care aveau dubii.

Cristina: A aflat Octavia în urma podcastului cum să alunge gândurile rele?

Octavia: Să știi că eu nu am avut niciodată gânduri rele și îți spun asta cu sinceritate, de altfel întotdeauna așa am crescut cu acest crez, că este foarte important să ai gânduri pozitive, pentru că de la gând la fapt e doar un pas și totul pleacă de la gânduri. Se spune că nouă ne trec prin minte în jur de șaptezeci de mii de gânduri și dacă am fi suficient de smart încât să nu ne lăsăm controlați de ele, ci să le controlăm noi pe ele, viața ar fi mult mai ușoară.

Cristina: Fiul tău, Andrei petreci mult timp cu el. Ce mi povestești despre pitic?

Octavia: Am ales eu cu Marian să ne dedicăm tot timpul lui Andrei. Desigur, Marian în perioada în care nu este plecat în turneu stă numai cu el, îl creștem împreună. Nu avem ajutoare, pentru că așa ne-am dorit, am considerat că sunt niște momente importante în viața lui și trebuie să nu ratăm absolut niciunul și sunt foarte fericită și mă simt într-adevăr norocoasă și binecuvântată că pot să îmi petrec fiecare zi a vieții mele cu Andrei și să îl văd cum crește, chiar dacă la un moment dat tinde să fie obositor și știu că sunt mămici care se uită acum la noi:  Ok, tu te plângi că ai unu, dar eu că am doi, trei, dar este minunat și când spun că sunt binecuvântată să am acest timp este pentru că știu că mulți părinți își doresc să își petreacă timpul cu copiii lor, dar nu își permit acest lux pentru că trebuie să lucreze și devine un minus pe care îl ai acolo în suflet.

Cristina: Octavia, pe scurt, care este secretul unei căsnicii longevive? Tu și Marian sunteți de foarte mulți ani împreună.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Octavia: Secretele rămân secrete, dar să știi că la modul real eu nu am descoperit acest secret chiar dacă la un moment dat a fost intens mediatizat un interviu de ale mele în care eu n-am spus ce s-a spus ulterior ci doar s-a dedus, unde vorbeam despre cum sunt compartimentate spațiile în casa noastră și oamenii au dedus că noi nu dormim împreună și la un moment dat într-un interviu m-au întrebat, deci voi nu dormiți împreună și am zis noi n-am dormit niciodată împreună.

Da, chiar cred că unul dintre secrete are legătură cu respectarea spațiului și a intimității fiecăruia, dar nu știu neapărat dacă este doar acestea, desigur că sunt mai multe e ceva ce ni se potrivește nouă și se aplică în cazul nostru, dar nu recomand nimănui, adică fiecare trăiește după cum simte și după cum consideră.

Cristina: Octavia, îți mulțumesc tare mult!

Octavia:Și eu mulțumesc! Aș vrea la final să-ți ofer noul album al Direcției 5, să te invit la concert duminică la Sala Palatului. Pe el se află un cântec pe care l-am scris eu pentru prima dată în viață, am scris un cântec se numește ,,Cum de tu nu vezi'' și e o poveste  în care se vor regăsi mulți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: