Pregătirile pentru Paște au intrat pe ultima sută de metri, iar Ornela Pasăre are câteva sfaturi practice pentru gospodine. Cântăreața își dorește o casă curată, dar fără să apeleze la produse chimice. Pentru fiecare zonă a locuinței folosește amestecuri simple și eficiente, care se găsesc în orice gospodărie.

Citește și: Paște 2023. Cum este sărbătorită Învierea Domnului în diferitele zone ale țării? Tradiții și obiceiuri importante pentru fiecare regiune!

Cele mai bune trucuri pentru curățenia de Paște

Ornela Pasăre, solistă de muzică populară: ”De fiecare dată când fac curățenie generală folosesc produse bio pentru că rezultatele sunt bune și costurile sunt destul de mici. Aceste trucuri le-am învățat de la mama mea, care este foarte pretențioasă când vine vorba de curățenie.”

Artista de muzică populară folosește picături de ulei de lavandă pentru un miros plăcut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ornela Pasăre, solistă de muzică populară: ”Folosim câteva picături de ulei esențial de lavandă pentru miros plăcut și proprietăți antibacteriene.”

Ornela folosește oțetul ca și bază pentru o curățare intensă, iar efectele sunt imediate. Amestecul realizat de artistă dizolvă rapid grăsimea și murdăria. Pentru Ornela, treburile casnice sunt și motiv de relaxare, căci le face cu plăcere.

Ornela Pasăre, solistă de muzică populară: ”Mă relazex, muncesc când fac curățenie, cânt o melodie, mai studiez și trece timpul altfel.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si