Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Păcănelele, pericolul din orașe. Guvernul vrea să le mute la periferia orașelor

Păcănelele distrug vieți, însă, în curând, acestea ar putea deveni istorie în toate orașele din România. Guvernanții vor să interzică jocurile de noroc din interiorul localităților. După modelul altor state, autoritățile vor să le scoată la periferia orașelor.

Redactia Stirile Kanal D,

Păcănelele, pericolul din orașe [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hadrian a ajuns pe drumuri din cauza păcănelelor. Cu peste zece ani în urmă a picat în patima jocurilor de noroc, ispitit de mirajul unui câștig uriaș peste noapte. Din păcate, soția a fost neputincioasă în a-l smulge din viciul care avea să le ruineze viața.

Rămas pe drumuri din cauza febrei păcănelelor

Păcănelile i-au mâncat lui Adrian toți banii de pe două locuințe, obținuți dintr-o moștenire. Bărbatul mărturisește că de fiecare dată când trecea pe lângă o sală de jocuri ceda repede tentației și ajungea să petreacă nopți întregi în universul obscur al cazinourilor.

Citește și: VIDEO- Sala de păcănele, sursă de venit pentru preot. Localnicii au păreri împărțite

Hadrian și soția lui, Constanța, stau acum mai mult prin parcuri.

Viciul bărbatului i-a aruncat pe amândoi în sărăcie și nu le-a mai rămas altceva decât să-și imagineze ce soartă ar fi avut dacă nu iroseau banii.
„Avem o casă acolo dar nu avem apă, nu avem curent, avem nu avem nimic. Stăm și noi acolo dar nu este că avem. A pierdut tot!”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

România a devenit în ultimii ani teren fertil pentru patronii din industria jocurilor de noroc. În multe localități funcționează mai multe localuri cu păcănele decât farmacii sau dispensare. Fenomenul a ajuns să-i alarmeze și pe guvernanți, astfel că premierul a anunțat deja intenția de a elimina păcănelele din interiorul localităților.

Statisticile arată că în România cel puțin 15 la sută dintre adulți joacă o formă de joc de noroc iar dependența aduce de multe ori la adevărate tragedii. 40 la sută dintre jucători au la un moment dat o tentativă de sinucidere.

În țara noastră funcționează peste zece mii de agenții de pariuri sportive și peste 70 de mii de aparate, cunoscute sub numele de „păcănele”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI