Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Paradisul de pe insula Phi Phi, una dintre cele mai frumoase destinații din lume

Iată cum arată paradisul de pe insula Phi Phi. Este considerată una dintre cele mai frumoase destinații din lume.

Redactia Stirile Kanal D,

Paradisul de pe insula Phi Phi [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când la noi e ger, în alte locuri din lume se face plajă și se beau cocktailuri în nucă de cocos. Insula Phi Phi este un paradis exotic și este considerată una dintre cele mai frumoase destinații de pe Terra. Colegul nostru Mihai Ghiță, jurnalist Kanal D, este acum acolo și ne spune cum e atmosfera. Bun găsit Mihai, a transmis Simona Pătruleasa.

Paradisul de pe insula Phi Phi

Bun găsit, tuturor! Bine ați venit în Thailanda, una dintre cele mai căutat destinații din ultima vreme și de către români, asta pentru că a devenit accesibilă, nu foarte accesibilă, dar merită toată investiția. Suntem în una dintre cele mai tropicale insule pe care o puteți găsi în Thailanda.

Este considerată și frumoasă și naturală în același timp. Phi Phi cuprinde șase insule. Pe această plajă s-a filmat și celebrul film Leonardo DiCaprio..., a transmis Mihai Ghiță, jurnalist Știrile Kanal D.

Citește și: Ciclonul Belal face ravagii în vestul Europei. Oamenilor li s-a cerut să nu iasă din case

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI