Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Părinții lui Paris Hilton și-au vândut casa. Tranzacția imobiliară se ridică la fabuloasa sumă de 25 de milioane de dolari

Părinții lui Paris Hilton și-au vndut casa. Impresionanta sumă la care se ridică tranzacția imobiliară este de 25 de milioane de dolari.

Redactia Stirile Kanal D,

Părinții lui Paris Hilton și-au vândut casa [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Începutul noului an aduce tranzacții imobiliare de succes. Părinții vedetei Paris Hilton și-au vândut locuința lor din Bel Air. Luxoasa proprietate, care a fost tranzacționată cu suma de 25 de milioane de dolari, a fost renovată de nenumărate ori și a stat la vânzare câțiva ani, până să fie preluată de noii proprietari, a transmis Cristina Dorobanțu.

Părinții lui Paris Hilton și-au vândut casa

Fosta reședință a familiei Hilton este o adevărată oază de relaxare. Proprietatea, cu o suprafață de 15 mii de metri pătrați, definește perfect eleganța și rafinamentul. Vila are 3 etaje și nenumărate spații de relaxare și divertisment. Locuința dispune de 8 dormitoare și de nu mai puțin de 12 băi. Toate încăperile sunt amenajate după preferințele mamei lui Paris, care este pasionată de design.

În toate încăperile predomină culorile deschise, calde, care dau senzația de spațiu și conferă luminozitate. Preferințele pentru decorațiuni se disting încă de la intrare, unde totul pare că te introduce într-o lume de poveste. Holul central se aseamănă unei table de șah, al cărei aspect este întregit de prezența unei scări în spirală. Dormitorul principal, aflat la primul etaj al casei, are propria aripă separată, unde exista băi duble îmbrăcate în marmură precum și un dressing spațios, din lemn masiv.

În exteriorul casei, amenajările sunt la fel de minuțioase și detaliate. Proprietatea este împrejmuită de garduri vii, care asigură intimitatea peluzelor interminabile precum și a celor care se răsfață în piscina amenajată în curtea interioara. Chiar lângă piscină este amenajat un centru SPA, unde locatarii și invitații lor se pot bucura de tratamente specifice, într-o atmosferă relaxantă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Părinții afaceristei Paris Hilton au scos la vânzare proprietatea în urma cu câțiva ani, pentru suma de 55 de milioane de dolari. Conacul, aflat in zona Bel Air din Los Angeles, nu a atras inițial atenția nimănui, din cauza prețului uriaș și a taxelor mari de întreținere. Ulterior, Kathy si Richard, au început lucrările de reamenajare a locuinței și au scăzut, treptat, din prețul inițial de vânzare.

În urma cu câteva zile, cuplul a reușit să vândă conacul extravagant cu suma de 25 de milioane de dolari. Casa a fost cumpărată chiar de către un apropiat al familiei.

Citește și: VIDEO- Paris Hilton, imagini în premieră de când a devenit mamă

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI