Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Partenerul perfect, cadou de Crăciun. Cristina Neagu și-a întâlnit alesul în preajma sărbătorilor de iarnă

Cristina Neagu și iubitul, cel care îi va deveni soț, s-au cunoscut de sărbători, în rumă cu doi ani. Moș Crăciun le-a dăruit cel mai frumos cadou, o poveste de dragoste.

Redactia Stirile Kanal D,

Partenerul perfect, cadou de Crăciun [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu aduce anul, ce aduce...Moșul! Din sacul lui bogat, blândul Moș nu scoate numai cadouri frumos ambalate, ci și partenerii potriviți, pentru cine îi cere. Un astfel de caz este și cel al artistei de muzică populară Cristina Neagu, care și-a văzut visul împlinit, chiar în perioada Crăciunului, a transmis Silvia Ioniță.

Cristina Neagu și-a întâlnit alesul în preajma sărbătorilor de iarnă

Vestitul colind pare să i se potrivească perfect Cristinei, care în urmă cu câțiva ani a făcut exact ce îndeamnă versurile cântecului: a deschis ușa și l-a primit în viața ei pe Cătălin, cel ce urmează să îi devină soț.

Înainte de Crăciun, acum vreo 2 ani, s-a băgat în vorba cu mine și s-a legat și iată-ne, tot de Crăciun, tot împreună, a

declarat Cristina Neagu.

Cei doi sunt de nedespărțit, iar perioada sărbătorilor, care, de altfel, i-a și adus împreună, este dedicată, în totalitate, familiei.

Deși are numai 24 de ani, Cristina a petrecut aproape jumătate din viață departe de casa părintească. Originară din Teleorman, tânăra s-a mutat în Capitală odată cu începerea liceului, pentru a studia muzica. A lăsat în urmă familia și tradițiile zonei, pentru a-și construi o carieră, iar acum își aduce aminte cu emoție de obiceiurile de acasă, din perioada Sărbătorilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Abia așteptam perioada asta a iernii pentru că împodobeam bradul, curtea, mama ne făcea tot felul de prăjituri, plus că pe vremea aia iarnă era iarnă, aveam zăpadă, mergeam cu sania, făceam oameni de zăpadă, mergeam la colindat, a declarat Cristina Neagu.

Pentru că nu de puține ori dorul de casă o mistuie, Cristina încearcă să recreeze în noul ei cămin atmosfera pe care o avea în casa părintească, de Sărbători.

Iar cel mai important element, este bradul, care trebuie împodobit ca la carte. Tânăra artistă rămâne fidelă stilului tradițional, pe care îl adaptează după cum consideră că se potrivește.

Am văzut că se poartă cu fundițe, cu pene, cu fulgi și am zis să nu exagerez și să rămân între clasic și modern și să punem câteva floricele, a declarat Cristina Neagu.

Cristina abia așteaptă să se bucure de Sărbători alături de familie și este nerăbdătoare să le cânte și rudelor.

Citește și: VIDEO- Luxul, cadoul suprem. Moș Crăciun împarte cadouri de milioane de dolari

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI