Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Polițist drogat în drumul spre moarte

Informatii socante au iesit la iveala in cazul cunoscutei judecatoare din Constanta, care a murit in urma unui accident provocat de iubitul ei, politist. Se pare ca barbatul care lucreaza la Serviciul de Investigatii Criminale era drogat cu mai multe substante interzise, atunci cand si-a condus iubita spre moarte.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Drumul haotic prin oras, ce i-a adus sfarsitul tinerei judecatoare Mihaela Serban, a fost provocata de iubitul ei, politist.

Barbatul de 33 de ani, agent la Serviciul de Investigatii Criminale, era- se pare- drogat atunci cand s-a urcat pe triciclu. Pentru ca n-ar fi fost lucid, politistul a condus pe strazile Constantei cu o viteza ametitoare. In intersectia in care trebuia sa opreasca, el si judecatoarea au fost spulberati de un taxi.

Viorel Teliceanu, procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta: S-a dispus efectuarea urmaririi penale fata de conducatorul triciclului si pentru conducerea sub influenta altor substante, a alcoolului sau a altor substante. Substante cu efecte psihoactive, respective metamafetamina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Elena Mircea- Agentia Nationala Antidrog: Consumul de metamfetamine afecteaza foarte puternic, stimuleaza foarte puternic activitetea sistemului nervos central. Pot sa apara stari de convulsii.

In numele politistului a vorbit avocatul sau. Potrivit acestuia, analizele la care a fost supus nu au facut altceva decat sa scoata in evidenta medicamentele pe care le-a primit la spital, dupa accident, si nu droguri pe care sa le fi consumat in mod voit.

Marian Bogdan Pavel, avocat: I-au fost administrate mai mutel transfuzii, de la ambulanta, dar si de la spital. Ulterior i-au fost luate probele de sange si urina.

Politistul, grav ranit si el in urma accidentului, este acum in concediu medical. S-ar fi intors la sotie si la cei doi copii ai sai. Asta, desi in urma cu 4 luni, se despartisera cu scandal. Sotia obtinuse impotriva lui un ordin de protectie, dupa ce omul legii ar fi snopit-o in bataie.

In curand, politistul se va alege cu un nou cap de acuzare in dosar. Asta, dupa ce taximetristul implicat in accident a decis sa depuna plangere.

Cristian Ion- avocatul taximetristului: Se deplaseaza foarte greu cu cadru si abia prin casa; in acest context a inteles sa formuleze plangere impotriva conducatorului mopedului, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Daca va fi gasit vinovat, politistul isi va petrece urmatorii ani in spatele gratiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI