Pompierul a fost dus la Timişoara, vineri după-amiaza, cu un elicopter SMURD, după ce a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului.

Bărbatul de 47 de ani a fost cuprins de flăcări în timp ce intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie la Eşelniţa, în judeţul Mehedinţi. La un moment dat, un trunchi de copac, cuprins de flăcări, s-a prăbuşit peste el, antrenând focul în jur.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ultimul lucru pe care i l-a spus Ionela Prodan fiicei sale, înainte să moară! Impresara a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, ultimele cuvinte ale mamei sale

După investigaţii amănunţite la Spitalul Judeţean Timişoara, secretarul de stat Raed Arafat a decis transferul pompierului la spitalul AKH din Viena.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, aproape de miezul nopţii, pompierul rănit a fost urcat la bordul unei ambulanţe SMURD, însoţit de un echipaj medical specializat care să asigure monitorizarea pe tot parcursul drumului către spitalul din capitala Austriei.

Medicii spun că din fericire, căile respiratorii nu i-au fost afectate în urma arsurilor pe care le-a suferit, iar aceasta face ca şansele de supravietuire ale pompierului să fie mari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si