Un tată care a intrat în foc să își salveze doi copii, și nu a mai ieșit, se află între cele sapte suflete care s-au stins în tragedia de la Ferma Dacilor. 7 din cei 8 oameni mistuiți de flăcări au fost identificați pe baza probelor ADN. A 8- a victimă este pierită și acum prin cenușă. În flăcările nimicitoare a pierit și unul din fii proprietarului, un băiat de numai 11 ani.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Silvia Ioniță.

Vieți pierdute în capcana de foc

Destinul mai multor familii s-a făcut scrum, cum s-a întâmplat și cu așa-numitul colț de rai, Ferma Dacilor. La petrecerea de Crăciun erau mulți tineri și copii, familia patronului, angajați cu rudele lor, prieteni apropiați. 8 oameni nu au mai apucat să iasă din focul care a ars din temelii, 1000 de metri pătrați.

"Era un furnicar de oameni acolo, alergau. A venit un salariat și la noi să ne întrebe dacă am făcut atacuri de panică, dacă avem nevoie de salvare. Până să vină băiatul, a mai venit o mămică cu un copil, a sunat la familia prietenilor noștri, era săraca șocată, că vrea să lase un pic copilul, ca să se ducă să salveze alt copil. Numărul decedaților l-am aflat mai devreme, pentru că fiecare știa: n-a ieșit copilul meu, n-a ieșit bărbatul meu, nu a ieșit prietenul meu.

Erau tineri care plângeau", a spus un martor.

Tatăl care a intrat în foc ca să-și salveze copiii era mâna dreaptă a patronului, Cornel Dinicu. Lucian Ene, cunoscut drept Pif, era celebru în lumea agenților de pază care se ocupă de securitate în cluburile de lux din Capitală. Și-a petrecut Crăciunul la ferma blestemată, împreună cu soția și cei trei copii ai lor. Nimeni nu avea să banuiască că este ultimul.

După ce a izbucnit incendiul, tatăl a reușit să-și scoată din flăcări soția, împreună cu unul dintre copii. S-a întors după ceilalți doi, dar a fost prea târziu. Flăcările nemiloase i-au înghițit.

Cei doi frați, ale căror destine s-au mistuit mult prea devreme, aveau 16 și 11 ani. Băiatul salvat are tot 16 ani, și este geamănul unui dintre morți. Toți cei 3 copii jucau fotbal.

Pe rețelele sociale, mesajele de condoleanțe curg unele după altele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tatăl lor l-a cunoscut la începutul anilor 90 pe Cornel Dinicu. Iar cei doi au legat o strânsă prietenie.

Soția și copilul salvați din foc, sunt pe patul de spital, cu arsuri usoare. Ei vor trebui să înfrunte crunta realitate a despărțirii definitive de cei dragi.

Un alt destin curmat este chiar al unuia dintre copiii patronului, Cornel Dinicu. Unul dintre copii săi, un baiat de numai 11 ani, a ars de viu în incendiul nimicitor.

Băiatul era hocheist, iar de Crăciun s-a întors acasă.

Martorii infernului care a cuprins pensiunea din Tohani au povesti terifiante. O turistă care era cazată la o căsuță din apropiere a trecut prin coșmar.

"Noi am fost de acord să stăm în căsuțe. Spre dimineață, între 6.15-6.20, cam așa, am auzit sirenele de la pompieri și de la salvare. Ne-am trezit, dar până să ne dezmeticim, deja băteau la ușă prietenii noștri care au spus că arde pensiunea. Am deschis ușa, așa, somnoroși și, într-adevăr, am văzut că era un foc destul de extins, un foc violent, fum negru, de foc care ardea", a spus o turistă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Destul s-a frânt crunt și pentru Anca Gavrilă, o tânără din Călărași. Tatăl nici nu știa că fiica lui era la Ferma Dacilor. A aflat vestea înfiorătoare chiar de la soția sa. Fata nu a mai răspuns la telefon, așa că părinții s-au dus de urgență la locul incendiului, unde li s-a confirmat cea mai cumplită temere.

Trupurile neînsuflețite au putut fi identificate doar pe baza probelor ADN. Victimele erau toate cu vârste sub 22 de ani.

Citește și: VIDEO- Cum funcționa raiul transformat în cenușă? Ferma Dacilor nu avea autorizațiile necesare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si