„La nici două luni de când a fost prins la volan sub influența drogurilor, Dorian Popa e protagonistul unei controverse care scandalizează opinia publică. Asta după ce preoții unei parohii ortodoxe din Dâmbovița l-au invitat în fața altarului să le țină tinerilor o predică despre viață. Arhiepiscopia Târgoviștei le transmite oamenilor revoltați că ar trebui să privească demersul ca pe unul... pozitiv”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Predica lui Dorian Popa stârnește controverse

Adolescenții din Vulcana Băi, județul Dâmbovița, nu doar că au ascultat ce le-a cântat „popa”, dar au auzit pe viu și predica lui. Predica lui Dorian Popa.

„Încercați întotdeauna să fiți oameni buni, oameni cuminți, blânzi! Și chiar dacă vă veți mai întâlni cu răul, căci se va întâmpla. Ați auzit domnișoarelor, da? Să nu vă lăsați copleșiți de el !”, spunea Dorian Popa.

Îmbrăcat în haine de firmă din cap până în picioare, cu un lanț de aur gros la gât, influencerul a venit în fața altarului bisericii din localitate. Fotografia e făcută zilele acestea, când a fost invitat să le vorbească tinerilor, să le dea lecții de viață.

Iată reacțiile oamenilor care l-au privit pe Popa între sfinți și preoți. Iar astfel de reacții vin mai ales că nu a trecut multă vreme de când influencerul a fost prins de polițiști drogat la volan.

Inițial, a negat că ar fi consumat substanțe interzise. Ulterior, s-a spovedit în fața întregii țări.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

Probabil, înainte să le vorbească tinerilor din Vulcana Băi, s-a spovedit și s-a rugat pentru iertarea păcatelor, mai scrie cineva prin comentarii.

Citește și: Este sărbătoare mare în calendarul ortodox pe 1 ianuarie 2024: Ce nu este bine să faci de Sf. Vasile?

Preotul din localitate nu a vrut să comenteze pe marginea subiectului, motivând că nu ar avea binecuvântarea superiorilor.

Arhiepiscopia Târgoviștei ne transmite într-un email că influencerul a fost chemat să le vorbească tinerilor despre tentațiile lumii contemporane și că i-a îndemnat să facă bine și să fie responsabili în societate, iar înalții prelați spun că demersul lui poate fi interpretat ca unul pozitiv.

Citeste si: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”- kfetele.ro

Citeste si: Adi Hădean, nevoit să apeleze la ajutorul medicilor: "N-aș lăsa pe nimeni să vândă otravă". Ce a pățit bucătarul după ce a mâncat un pepene- radioimpuls.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

„Urmare solicitării adresate, vă facem cunoscut faptul că Domnul Dorian Popa a participat la biserica din Parohia Vulcana Băi la una din activitățile cu tinerii ce se desfășoară frecvent.

În cadrul acesteia a spus câteva cuvinte tinerilor, cărora le-a vorbit despre tentațiile lumii contemporane, îndemnându-i la a face binele și la un comportament responsabil în societate. Apreciem dorința domnului Dorian Popa de a se adresa tinerilor și de a-i avertiza cu privire la pericolele ce-i pândesc, iar demersul său poate fi interpretat ca unul pozitiv”, a transmis Arhiepiscopia Târgoviștei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: