„Se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar unii administratori de hoteluri și restaurante au pregătit pachete speciale dedicate cuplurilor care vor să-și sărbătorească dragostea. Un exemplu vine de la Cluj- Napoca”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Pregătiri de ziua îndrăgostiților

Camerele spațioase ale acestui hotel de 5 stele cu vedere spre orașul Cluj- Napoca sunt la mare căutare pentru Ziua Îndrăgostiților.


„Acest apartament este vedeta incontestabilă a hotelului. In living se găsește o cadă free standing, perfectă pentru celebrarea unei astfel de ocazii”, a explicat reprezentantul hotelului.

Citește și: Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru iubit/iubită sau soț/soție

Iar cei mai pretențioși oaspeți au optat și pentru servicii exclusiviste: pe lângă șampanie și un desert care pot fi servite în cameră, la cerere, se poate împodobi întreaga încăpere cu flori.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„De Valentine's Day, în principiu, se cer trandafiri naturali roșii, de la 50 de fire, până la 100 sau mii de fire chiar, în funcție de preferințele clienților.

De exemplu, în acest hotel am pregătit o camera plina cu flori, cum se poate opta pentru ziua de Valentine's Day. Pe lângă asta avem și cutiile cu trandafiri criogenați care rezista de la un an până la 10 ani”, a spus Dalmi Szelyes, florist.

„Pachetul pentru astfel de cameră pornește de la 250 de euro, iar serviciile pot fi personalizate, în funcție de necesitățile și cerințele oaspetelui”, a spus Teodora Moș, front office manager.


Și în restaurante se fac pregătiri pentru Ziua Îndrăgostiților. În această locație, cuplurile pot opta pentru o cină romantică doar cu preparate fine dining, iar pe lângă meniul obișnuit, sunt pregătite și câteva preparate noi.

„Am pregătit un desert special, e o surpriză, va fi ceva cu ciocolată, două cocktailuri speciale pentru el și ea. Avem o atmosferă foarte romantică, de seara, cu luminile lăsate mai jos, unde sperăm ca toți invitații să se simtă foarte bine pe parcursul serii”, a explicat  Ovidiu Cristea, angajat al restaurantului.
Bucătarii vor avea grijă ca toate preparatele să fie proaspete și pe gustul clienților, iar barmanii se pregătesc cu cele mai fresh cocktailuri pentru îndrăgostiți.
Pe lângă cinele romantice sau relaxarea la spa, printre cele mai romantice moduri de a celebra Valentine's Day, în Cluj- Napoca, se numără și plimbările prin parcul Cetățuia, locul cu cea mai frumoasă panoramă din oraș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si