Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Prima zi din an i-a găsit pe clujeni pe patine. Oamenii au profitat de timpul liber

Dacă pentru unii prima zi din 2024 i-a găsit tot pe ringul de dans, alții au ales să iasă în aer liber pentru o altfel de mișcare... pe patine. Așa se face că sute de oameni au luat cu asalt un patinoar din Cluj-Napoca, încă de la prima deschidere din acest an.

Maria Stiuca,

Prima zi din an, pe patine [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acest patinoar din Cluj-Napoca a fost plin în prima zi a noului an. După mesele îmbelșugate de sărbători, oamenii au vrut să facă puțină mișcare. Așa că au ieșit împreună cu familia sau prietenii la distracție pe gheață.

Distracție pe patine, la Cluj

De la mic la mare, toată lumea s-a distrat pe gheață.

Unii au venit imediat ce s-au trezit după petrecerea de Revelion.

Patinoarul din Cluj este deschis zilnic pentru cei care vor să învețe să patineze sau să practice acest sport pe gheață, la nivel profesionist. În perioada vacanței copiilor, administratorii se așteaptă la un record de clienți.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Petrecere în pijamale la început de an. Turiștii unui resort din Cluj s-au distrat pe cinste

„Avem serii care încep la ore pare și, între serii, jumătate de oră se reface gheața. Avem un utilaj special care reface gheața după fiecare serie.

Cei care vor să vină pot închiria patine, avem niște ajutoare de patinaj, figurine și avem și profesori, dar pentru profesori trebuie programare”, a explicat Gheorghe Pîrv, administratorul patinoarului.

Tarifele de intrare pornesc de la 30 de lei, iar cei care doresc să închirieze patine la fața locului trebuie să plătească suplimentar 20 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI