Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Primele victime ale uraganului Milton după ce a izbit în forță Florida

Uraganul Milton a atins în urmă cu câteva ore ţărmul în Florida, în sud-estul Statelor Unite, după cum a anunţat Centrul american pentru uragane (NHC). Au apărut primele știri neconfirmate despre victimele uraganului în rândul celor care nu părăsit zona periculoasă.

Sorin Negru,

Uraganul Milton a măturat coastele Floridei

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Uraganul Milton a lovit coasta de vest a Floridei, în apropiere de golful Tampa Bay, declanșând tornade, zdrobind regiunea cu vânturi distructive și provocând decese neconfirmate, informează postul ABC.

Citește și: VIDEO Cel mai feroce uragan din istoria Floridei este pe cale să lovească țărmul! Oamenii sunt terifiați: „Toți specialiștii sunt speriați”

„Am pierdut câteva vieți”

„Am pierdut câteva vieți”, a declarat șeriful din comitatul St Lucie, Keith Pearson, pentru WPBF News, după ce o serie de tornade au lovit zona de lângă Fort Pierce.

Citeste si: El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era tatăl a doi copii- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Potrivit sursei citate, șeriful nu a spus câți oameni au fost uciși de uraganul devastator.

Meteorologii se aşteaptă ca Milton să îşi menţină forţa de uragan pe măsură ce traversează peninsula Florida până joi.

Se preconizează că Milton se va "slăbi treptat" pe măsură ce se deplasează spre est, în vestul Atlanticului, şi este probabil să devină o furtună extratropicală la începutul zilei de vineri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI