Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Priveliștea face toți banii! Care este diferența de preț dintre o cameră cu vedere la stradă și una de la care se vede marea și se aud valurile?

Priveliște se pare că este un factor important atunci când vine vorba despre pretul unei camere pentru un sejur pe litoral, iar cei interesați ar trebui să țină cont de acest lucru.

Redactia Stirile Kanal D,

Priveliștea adăugă la prețul unei camere de hotel de pe litoral

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cu vedere la mare sau la șosea? Aceasta este întrebarea pe care mulți hotelieri de pe litoral o adresează turiștilor interesați de un sejur la mare. Ei bine, trebuie să știți că acest detaliu vă poate aduce câteva sute de lei în plus la plata sejurului”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Cea mai aglomerată zi de luni de pe litoral! Gradul de ocupare din hoteluri i-a surprins pe angajați

Câte de mare este diferența de preț în funcție de priveliște

La un hotel de trei stele din Mamaia, prețul unei camere pentru două persoane, cu vedere la mare, este de 370 de lei.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Totuși, pentru cei care vor să se bucure de priveliștea mării și de sunetul produs de valuri, prețul este următorul: 1110 lei.

Citește și: VIDEO Prețurile cresc în minivacanța de Rusalii! Cât va costa o cameră de hotel în acel weekend, la malul mării?

Camerele care au vedere la șosea pot fi și cu 125 de lei mai ieftine. De pildă, la un alt hotel, de patru stele, o cameră cu vedere la stradă costă 95 de euro, iar cea priveliște către mare, 110 euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI