„Halucinant este faptul că deși plângerea a fost făcută acum mai bine de un an, nu au fost luate măsuri, iar profesorul continuă să predea și în ziua de astăzi. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Profesor acuzat că a batjocorit o elevă de 15 ani

Profesorul de 50 de ani predă cursuri de oboi la Colegiul Național de Arte din Baia Mare.

Lecțiile se desfășoară cu un singur elev în parte, iar dascălul este acuzat că ar fi avut de-a lungul timpului un comportament neadecvat.
„În una din situații, mi-a povestit fata, camera fiind închisă cu ușă de lemn fără geam. Întorcându-se de la dulapul lui i-a băgat mâna în blugi, la spate și a tras-o înspre el, a îmbrățișat-o”, a spus mama fetei.
Din luna noiembrie 2021 și până în primăvara anului trecut, eleva de 15 ani s-ar fi confruntat cu mai multe astfel de situații.
„A sărutat-o pe frunte fără niciun motiv. I-a spus că dacă nu performează la oboi cum trebuie, o să închidă ușa cu cheia, o să îi dea pantalonii jos și o să o pocnească peste fund”, a mai mărturisit mama victimei.

Citește și: A murit una dintre cele mai cunoscute avocate din Iași. Ioana Grigoraș s-a stins prematur

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Chiar fata a venit la mine și mi-a spus <<Tati, uite ce îmi scrie domnul profesor!>>. E ca și cum ar fi discutat de la adult la adult”, a adăugat și tatăl minorei.
Profesorul neagă însă acuzațiile și susține că totul ar fi o neînțelegere.


„Sunt nevinovat în toată această situație. Eu nu am fost căutat timp de 4 ani de zile (n. r. de părinți) cât am lucrat cu eleva respectivă, ca să știe despre ce e vorba. Doar din vorbe și doar din spusele fetiței. Sunt niște proceduri tehnice. Sunt niște lucruri de cercetare pentru a proba aceste lucruri, de tehnică și de respirație, nicidecum de alte lucruri”, a explicat profesorul acuzat.
În urma incidentului, părinții fetei au atras atenția conducerii școlii, unde directoare este chiar cumnata profesorului acuzat.
„Am făcut asistență la ore, am luat măsuri ce am putut noi să luam. Noi nu am avut un motiv să îi luăm dreptul de a preda. Școala nu este poliție”, a spus directoarea școlii.
Aceasta nu ar fi prima dată când dascălului i se aduc acuzații. Alte două fete au cerut în trecut să fie transferate din școală după ce ar fi fost agresate sexual de acesta.
„În discuția pe care am avut-o atunci au spus că nu pot să ia ei o decizie fără să existe un rezultat din partea organelor abilitate. Au zis că așteaptă cercetarea penală”, a explicat Mihai Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.
O anchetă care durează însă de mai bine de un an, fără să se ajungă la un rezultat. Până în acest moment, autoritățile au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuala și spun că vor continua cercetările.
Între timp, eleva agresată a fost transferată într-o altă clasă.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si