Cătălin locuiește în cartierul Tineretului unde în ultimele săptămâni, să faci o baie fierbinte a devenit un vis imposibil de împlinit. Sătul să mai încălzească apă pe aragaz, a apelat la un hotel, care mai nou are astfel de oferte pentru bucureștenii ce îngheață în propriile case.

- Cum a fost baia?
- Excepțională, e o idee foarte bună a hotelului având în vedere că de trei săptămâni chiar stăm în frig și n-avem apă, ne spălăm cu oalele ca acum 30 de ani, spun bucureștenii.


Prin situația lui Cătălin au trecut zilele trecute chiar reprezentanții acestui hotel. Astfel s-a născut ideea inedită.

Lipsa apei calde și a căldurii le bagă bani în buzunare managerilor hotelurilor din Capitală

„Colegul meu m-a anunțat ieri de dimineață că nu poate să vină inca o zi nespalat la munca si sa vin eu in locul lui și tot astepta sa-i vina apa calda, nu i-a venit si a venit aici sa faca dus. Intre timp au venit si niste clienti sa faca dus la noi ca n-au apa calda și atunci am zis măi inseamna ca asta e un trend”, spun angajații.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Au postat apoi anunțul pe Facebook- și i-au îmbiat pe oameni nu doar cu apă caldă, dar și cu hidromasaj și camere de patru stele- un adevărat răsfăț care să alunge stresul cu telefoanele la Radet.
O baie la hotelul de lux din centrul orasului costa 170 de lei- nu e puțin, dar când igiena o cere, dai oricât:
- N-as putea sa ma spal cu apa rece, sunt obisnuit doar cu apa mai fierbinte.


- Și in ce situații ai apela la varianta asta?
- Dacă n-as avea cateva zile consecutive apa calda, spun bucureștenii.

Alții însă, preferă să îndure.
- Contra cost? Eu să plătesc pentru hotel? Pentru că n-am apă calda la mine?
- Păi daca n-aveti cum sa faceti baie ce faceti?
- Nu ma spal și put si gata!, spun oamenii.

Camerele hotelurilor din Capitală suplinesc lipsa apei calde și a căldurii

Un lucru e sigur- până ce avariile se vor remedia va mai trece timp și fiecare va trebui să găsească soluții pentru sine. Primarul Nicușor Dan spune că și următoarele trei luni vor fi la fel de grele din punct de vedere al căldurii.

„Caldura nu o sa fie la nivelul pe care oamenii il asteapta. O sa fie cald in casa dar nu la nivelul la care oamenii se astepata, pt ca sistemul nu duce. Iarna viitoare vom avea probleme mai mici”, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Actualul primar al Capitalei spune că abia peste două ierni se va simți o îmbunatățire semnificativă, iar toate problemele rețelei de termoficare se vor rezolva complet abia în 6 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si