Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Raluca Moianu și fiica, relație specială. Cele două sunt de nedespărțit

Vă arătam acum două persoane speciale cu o relație la fel de specială: Raluca Moianu și fiica ei, Mara. Cele două au o legătură aparte, o comunicare aproape ideală și sunt mult mai mult decât mamă-fiică.

Maria Stiuca,

Raluca Moianu și fiica, relație specială [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Sunt prietene, confidente și sprijin una celeilalte. Ajunsă la maturitate, fiica prezentatoarei a apărut pentru prima dată în public, alături de mama ei, la un eveniment monden”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Legătură specială între Raluca Moianu și fiica ei

Raluca Moianu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fanii o cunosc drept una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune și realizator de emisiuni radio. Ceea ce nu știe, însă, multă lume este ca Raluca are o fiică superbă, care recent și-a făcut apariția Mara Ilinca are 19 ani și este studentă la Drept. Raluca și-a ținut fiica departe de lumina reflectoarelor, până când a fost sigură că aceasta face alegerile potrivite.

Acum, fiica ei s-a transformat dintr-un copil cuminte într-o domnișoară în toată regula, care are o admirație deosebită pentru mama ei.

Citește și: VIDEO- Cristi Tănase, fost fotbalist al naționalei, a fost prins drogat la volan. "Dodel" s-a ales cu dosar penal şi permisul de conducere suspendat

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mara recunoaște ca îi seamănă cu totul mamei sale, care, de altfel, i-a fost și model în viață.
Relația dintre cele doua este demnă de toată admirația. Mara apreciază sacrificiile făcute de mama ei, după ce a rămas văduvă, ca să o crească frumos, iar Raluca știe perfect cât de dificil i-a fost fiicei să se adapteze unei vieți complet noi.

Acum, când greul a trecut, iar Mara este deja la vârsta facultății, ambele speră ca alegerea carierei să fie cea potrivită pentru tânără.
Cele două formează o echipă imbatabilă și nu de puține ori au stârnit admirația în cercul de prieteni sau cunoștințe pentru relația specială pe care au construit-o cu muncă, răbdare și multă dragoste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI