Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Răpitorii au luat o adolescentă de pe stradă, în văzul tuturor

O adolescentă a sărit dintr-o mașină în mers ca să scape de răpitorii săi. În văzul tuturor, dar, de fapt, singură, fata a strigat cât a putut după ajutor.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Puțin după ora 6 seara, această cameră de supraveghere surprinde o mașină neagră, care intră cu viteză într-o intersecție. Chiar în curbă, portiera se deschide brusc și cineva sare din autoturismul în mers- victima pare să fie o adolescentă.

Sub privirile înspăimântate ale celor din jur, fata se ridică în picioare și fuge după ajutor în stația de autobuz. O altă cameră înregistrează țipetele înfiorătoare de ajutor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Individul cu pricina e chiar șoferul mașinii în care copila era ținută cu forța- imediat după ce ea s-a aruncat, tânărul cu 10 ani mai mare, fuge să o prindă: trei unghiuri diferite îl înfățișează într-o goană șocantă după copilă.

În văzul tuturor, răpitorii au ieșit din mașină să o prindă pe adolescentă

Martorii asistă la scenă împietriți și chiar dacă niciunul nu îi sare în ajutor, fata reușește să scape cu viață.

Abia după ce răpitorul se îndepărtează cineva sună la 112

„În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea autoturismului și a persoanelor implicate, iar în baza informațiilor, mașina a fost depistată”, informează poliția

Polițiștii spun că în autoturism se mai aflau doi bărbați- unul dintre ei în vârstă de 35 de ani și că amicul lor de la volan ar fi, de fapt, capul răpirii.
Minora- care e mamă a unui copil în vârstă de 1 an- i-ar fi căzut cu tronc tânărului- dealtfel recidivist- iar acum cu toții riscă să intre la închisoare. Adolescenta a depus plângere la poliție împotriva lor și are un certificat medico-legal.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI