Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Răsturnare de situaţia în execuţia lui Emi Pian

Răsturnare incredibilă în cazul execuției mafiote a liderului Duduienilor. Asasinul ar fi, de fapt, un fost boxer de 26 de ani, nepotul celui arătat cu degetul, iar individul este păzit acum de gardieni lângă patul de spital. Pe de altă parte, casa lui Emi Pian, răpus de loviturile de cuțit ale rivalului, e plâns de rude, acasă. Vila lui a fost luată cu asalt, astfel că autoritățile au trimis jandarmii să o păzească.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

El ar fi, de fapt, asasinul lui Emi Pian, liderul Duduienilor, spun surse din anchetă. Este Richard Emanuel Gheorghe, un fost boxer de 26 de ani, și e nepotul lui Ciprian Napi, cel despre care s-a spus ieri că l-ar fi înjunghiat pe cel mai temut interlop al capitalei. Suspectul e pe mâinile polițiștilor, internat în stare gravă la spitalul Elias, sub pază strictă. A fost rănit cu un topor imediat după ce a comis crima... când Emi Pian, înjunghiat fiind, ar fi strigat apropiaților, care erau de față, să-l răzbune și să-l omoare pe atacator.

Conflictul dintre ei, spun surse din anturajul celor doi, ar fi pornit la o partid de barbut. La un moment dat, Emi Pian i-ar fi spus lui Richard că ar face parte dintr-un clan sărac, care nu știe să facă avere.

Atât i-a trebuit rivalului, că a și scot un cuțit și a pornit măcelul.

Acasă la Emi Pian, unde a fost adus trupul lui fără viață, s-a pornit un adevărat haos!

Episoade halucinante acasă la Emi Pian

Unul dintre frații interlopului ucis s-a prăbușit la pământ și a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță. Episoadele halucinante au continuat în curte!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cei veniți să-și ia rămas bun pe ritmul muzicii de jale, au stat lipiți unii de alții sub privirile jandarmilor veniți parcă să păzească vila impunătoare de la marginea capitalei.

Citeste si: VIDEO| Imagini în exclusivitate de la priveghiul lui Emi Pian. Soția lui a fost îngenuncheată de durere

Polițiștii spun că și ei sunt cu ochii în patru, mai ales că după această execuție mafiotă s-a vehiculat că urmează un război între clanuri drept răzbunare. Rudele lui Pian se jură, însă, că nici măcar nu le trece prin cap să-și nimicească rivalii.

Citeste si: Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian: „A plecat frățiorul meu...”

O judecată pe care Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, o numea legea existenței, într-un interviu pe care i l-a luat chiar fiul lui în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Cine este, de fapt, Emi Pian, interlopul care a fost ucis pe o stradă din București

După conflictul sângeros, Poliția Capitalei a instituit azi-noapte filtre. În cartierul Giulești, acolo unde s-a derulat groaznica reglare de conturi, din mai multe mașini oprite au confiscat un pistol, cuțite, bâte și săbii. 5 indivizi au ajuns la audieri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI