Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Răsturnare de situație în cazul tânărului electrocutat. Nu se urcase pe pod pentru un selfie

La un soc de 27 000 de volti, supravietuirea este imposibila insa tanarul electrocutat pe un pod din Capitala a scapat, spun fizicienii, fiindca nu bause multa apa! Acum, lupta pentru viata lui pe un pat de spital din Belgia si desi initial s-a crezut ca si-a pus in pericol viata pentru un selfie, prietenii care-l insoteau demonstreaza contrariul: Alexandru nu avea telefonul la el cand a urcat la inaltime.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand viata l-a lovit pe neasteptate, Alexandru se bucura de recunoasterea meritata de un campion al dansului, iar in timpul liber, se distra ca orice adolescent. In ziua fatidica, el si prietenul sau, Luca, se plimbau cu bicicletele alaturi de doua fete. Cand au ajuns pe pod, Alexandru le-a spus prietenilor ca vrea sa admire privelistea.

Ana Bob, prietena: I-am zis sa nu se urce. Nu m-am gandit ca s ar putea electrocuta. A ajuns sus, a stat cateva secunde, am vazut pe fata lui o anumita groaza pentru ca era foarte inalt. Si-a ridicat mainile, zambea si apoi doar a fost o bubuitura foarte puternica si el a luat foc. Si a cazut direct pe spate.

Inainte sa se catere, ii daduse telefonul amicului sau bun. Ca dovada, Luca il are in borseta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Alexandru nu si-a riscat viata pentru o fotografie, dar va ramane cu o groaznica amintire. Chiar si asa, e un miracol ca a scapat cu viata: 27.000 de volti traversau cablurile de inalte tensiune,
cand s-a format arcul electric.

Prof. dr. GELU GURGUIATU- decanul facultatii de inginerie Galati: Acest curent electric e mai intens sau mai putin intens in fucntie de organism, in functie de apa din organism, in functie de ce consumam.

Ar putea fi o explicatie ca a consumat mai putina apa.

Alexandru s-a nascut sub o stea norocoasa, spun cei care i-au observat talentul. Julieta ii este profesoara de actorie si e convinsa ca determinarea cu care adolescentul isi urmeaza visul, il va ajuta sa se insanatoseasca.

Pe Alexandru il asteapta o perioada lunga de recuperare.

In tot acest timp, medicii de-acolo vor incerca sa ii vindece trupul ars, prin interventii dificile.

Prima operatie de acest fel va avea loc peste doua zile.

Vestea mai putin buna e ca spitalizarea costa, aici, bani multi. Numai pentru prima luna, fratele lui Alexandru trebuie sa plateasca aproape 100 de mii de euro.

Ca sa-l ajute, cei de-acasa au deschis un cont pentru donatii, iar prietenii vor sa organizeze un spectacol caritabil.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI