Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Răzbunare cruntă din cauza dedicațiilor. Un agent de penitenicar a fost bătut de cinci indivizi

Un scandal într-un club din Craiova s-a soldat cu două victime și acuzații extrem de grave. Un agent de penitenciar, aflat în timpul liber, a fost bătut de cinci indivizi printre care un bărbat pe care l-ar fi păzit în trecut după gratii. Conflictul ar fi pornit după ce angajatul din penitenciar i-ar fi cerut unui manelist să cânte și pentru el. Camerele de supraveghere au surprins scenele cumplite, atât în interiorul, cât și în exteriorul clubului. Urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Redactia Stirile Kanal D,

Răzbunare cruntă din cauza dedicațiilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deranjat că solistul dădea dedicații doar unui grup de petrecăreți, agentul de penitenciar îi cere artistului să cânte și pentru el și amicul său. Așa începe scandalul.

Agent de penitenciar, bătut după ce ar fi cerut dedicații unui manelist

În doar câteva secunde clubul se transformă într-un ring de bătaie în care fiecare își împarte pumni și picioare, chiar sub ochii înspăimântați ai clienților. Scandalul continuă și în afara barului. Agentul de penitenciar, împreună cu prietenul care îi sărise în ajutor, sunt puși la pământ și loviți cu putere de mai mulți indivizi.

Martorii privesc îngroziți aceste scene și sună la 112. Printre agresori s-ar număra și un bărbat care, în 2013 a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni.

A fugit de la locul tragediei, dar a fost prins și condamnat la șase ani de închisoare, pedeapsă ispășită în penitenciarul unde lucrează agentul agresat în club.

Citește și: VIDEO- Agent de penitenciar, autor al unui scandal de proporții într-un club. Era nervos pe solistul formației

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Polițiștii au identificat doar cinci dintre scandalagii, însă, niciunul nu a fost audiat încă pentru că aceștia au fugit de la fața locului. Unii dintre ei au antecedente penale, iar acum sunt dați în consemn la frontierele din sudul țării. Printre scandalagii se numără și un iordanian, fiul unui important antreprenor din Craiova, care deține afaceri imobiliare dar și un complex comercial în oraș.

Angajatul de la penitenciar, în vârstă de 45 de ani și prietenul lui, în vârstă de 37 de ani, au ajuns la spital cu răni multiple.
„Angajatul în cauză are o vechime de 21 de ani în penitenciarul Craiova și nu a fost implicat în astfel de evenimente anterior”, au transmis autoritățile.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI