Bine ati venit la Necsesti in Teleorman, locul in care saracia umpla despletita prin curtile oamenilor si in care nu a calcat vreodata vreun politician. Dar aici, mai abitir ca in orice colt al tarii, politica a intrat in sufletul oamenilor si nu ii mai lasa.

„Eu as vrea Viorica Dancila”, spune un tanar a iesit din casa, croit sa voteze, speriat de invazia nemtilor, in Nenciulestiul de Teleorman.

Asa a auzit la televizorul in culori, asa ca a iesit sa isi aper comunitatea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Sibienii au sărbătorit în stradă victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale

Si dus a fost spre sectia de votare, unde a votat cu toata increderea pe doamna care le-a promis ajutoare sociale si pensii ca in America.

Dar sa facem loc altui alegator decis sa schimbe viitorul tarii. „Eu votez teleormaneanca mea, scurt, sa vedem ce face cu pensia.

Si domnul iohannis ce ne face? poate le ia de tot ala. Presedintele Klaus Iohannis pe mine nu ma reprezinta, nu a facut nimic pentru Romania. S-a dus in Statele Unite si a venit cu o sapca de acolo, l-a luat ala la misto, Donald Trump.

Iar lucurile in „poiana lui Iocan” se incing. Se discuta politica la nivel inalt, peste porcina sau pensii marite.

Citeste si: EXIT POLL IRES- Klaus Iohannis, victorie zdrobitoare în alegeri. Viorica Dăncilă, ca Vadim în 2000


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si