Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Reprogramarea celulară, o nouă terapie de recuperare. În ce constă această procedură?

Reprogramarea celulară este o nouă terapie care a apărut de curând și în România. Iată în ce constă această procedură.

Redactia Stirile Kanal D,

Reprogramarea celulară, o nouă terapie de recuperare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Reprogramarea celulară este cea mai nouă inovație în domeniul medicinei. Terapia a apărut și în tara noastră si vine să completeze îngrijirea bolnavilor cu diferite afecțiuni când recuperarea se face mai greu ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Reprogramarea celulară, o nouă terapie de recuperare

Terapia de neurofeedback sau reprogramarea celulară a apărut recent și în țara noastră, după ce in străinătate s-a bucurat de mare succes. Aceasta funcționează cu ajutorul unui aparat care reprogramează celulele afectate de diferite boli.

Citește și: VIDEO- Noi excepții de la taxa pe boală. Ce pacienți ar putea fi scutiți?

„Noi ajutam corpul pacientului să se vindece singur din 420 de patologii și 9 ramuri medicale.

Astfel încât pacientul vine cu un diagnostic, noi ii evaluam partea de țesut, in funcție de măsurătorile pe care le facem la consult o sa stabilim un program de reprogramare celulară”, a explicat un consultant medical.

Terapia vine să completeze tratamentele prescrise de medicii specialiști în diferite afecțiuni de la simple hernii de disc, până la ameliorarea simptomatologiei în Parkinson.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Doamna Mărioara vine săptămânal de la Brașov la Bistrița pentru această terapie.

„Mergeam cu cadrul și cu bota în casa, acum nu îmi mai trebuie nici cadru, nici botă, merg așa, pe picioarele mele. Am crezut că în veci nu o să mai am picior”, a explicat femeia.

Si alți pacienți au obținut rezultate vizibile după câteva ședințe.

Reprogramarea celulară nu ține cont de vârstă. Aceasta poate fi efectuată în cazurile în care celulele nu sunt degradate în totalitate și în cazul bolilor care mai pot fi tratate sau ameliorate. Această terapie este recomandată să fie efectuată în paralel cu celelalte tratamente și medicamente prescrise de medicii specialiști.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI