„Priveliștea e spectaculoasă chiar și iarna. Cât ne costă și cum arată localurile de lângă plajă, vedeți în materialul următor”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Restaurante cu priveliște spre mare

Acest restaurant din Constanța își așteaptă turiștii cu un meniu mediteranean și o priveliște superbă spre mare. Pentru cei care vor să simtă briza pot rezerva o masă pe terasa acoperită.

Vedetele meniului sunt fructele de mare.
Pentru acest preparat veți scoate din buzunar 82 de lei. Porția este generoasă, are aproape jumătate de kilogram, așadar, acest mix de fructe de mare poate fi o alegere potrivită pentru un prânz sau o cină la malul mării.

Citește și: VIDEO- Spectacole uimitoare și focuri de artificii în lume, în noaptea dintre ani

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O experiență culinară inedită oferă și acest restaurant din Mamaia Nord, amplasat la etajul 11 al unui hotel. Beneficiază de o priveliște 360 de grade cu marea, iar preparatele sunt din bucătăria japoneză.
O singură porție variază de la 16 lei un roll mai simplu, până la 60 de lei un roll mai complex.
Un prânz variază între 50 de lei și 100 de lei de persoană, iar priveliștea face toți banii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si